NOVI KRUG EUCERIN PROGRAMA LOJALNOSTI ‘PUT LEPOTE’

14122018-eucerin

Na pragu prave zime, baš kada vaša koža traži promenu rutine nege, u toku je novi krug Eucerin programa lojalnosti ‘Put lepote’, koji donosi niz pogodnosti kupovine Eucerin preparata, atraktivne poklone i personalizovana saznanja o nezi kože.

Pravila nege kože tokom proleća i leta su veoma jasna – obavezna je zaštita od sunca i hidratacija. Sve ostalo može se nadoknaditi čak i kada je propušteno. Ali, kako bi konkretno trebalo da izgleda adekvatna i redovna nega dok oko nas uveliko ‘stružu’ zimski meseci, a naša koža izložena vetru i hladnoći, zatrpana slojevima odeće ili u dodiru sa veštački zagrejanim i klimatizovanim vazduhom?

Tajnu kriju dve reči – zaštita i hidriratacija. Antiage nega se tokom cele godine podrazumeva. Eucerin preparati za negu i čišćenje kože jačaju barijerni, površinski sloj kože i istovremeno joj obezbeđuje optimalnu hidrataciju. Sada je pravo je vreme da otkrijete koji od njih najbolje odgovara potrebama vaše kože, jer u toku je novi krug Eucerin Programa lojalnosti ‘Put lepote’ – jednostavan, dostupan i lak način da saznate više o nezi koja odgovara vašem tipu kože, ostvarite niz pogodnosti kupovine Eucerin preparata i dobijete atraktivne poklone!

Da biste postali član ovog kluba, potrebno je samo da sa Google Play ili Apple Store skinete aplikaciju Eucerin Put lepote. Aplikacija postoji u verziji za Android i iOS mobilne uređaje, a skidanje aplikacije je besplatno, brzo i jednostavno. Poene, koji će vam obezbediti posebne uslove kupovine i atraktivne poklone, dobijate unošenjem podataka o kupovini u aplikaciju. Za unos podataka potrebno je samo da fotografišete račun, skenirate barkod kupljenog preparata kamerom mobilnog telefona i sledite jednostavna uputstva.

Novi ciklus Eucerin Programa lojalnosti omogućava vam da:

  • Na poklon dobijate Eucerin DermatoCLEAN3 u 1 Micelarni fluid od 400ml i Eucerin Ph5 Ulje za tuširanje od 200ml;
  • Imate konstantan uvid u broj poena i skupite nove poene dodatnim aktivnostima;
  • Dobijate redovna obaveštenja o promocijama i drugim posebnim pogodnostima kupovine Eucerin preparata i o početku narednih ciklusa Eucerin Programa lojalnosti;
  • Redovnom kupovinom unapredite svoj korisnički status i ostvarite benefite koje donosi;
  • Na osnovu on-line upitnika dobijete preporuku koja nega i preparati odgovaraju baš vašem tipu kože i, zahvaljujući sekciji pod nazivom Edukacija, saznate mnogo toga o nezi kože i tretmanu pojedinih problema kože.

Aplikacija Eucerin Put lepote je uvek aktuelna, ali samo u toku trajanja ciklusa Eucerin Programu lojalnosti možete učestvovati u skupljanju poena i osvajanju poklona. Aktuelni Eucerin Program lojalnosti traje do 28. februara 2019.godine ili do isteka zaliha, a benefiti Eucerin Kluba lojalnosti mogu se ostvariti samo ako su preparati kupljeni u jednoj apoteci. U digitalnom Eucerin Programu lojalnosti mogu učestvovati svi zainteresovani potrošači koji kupe Eucerin preparat, ispunjavaju uslove Eucerin Programa lojalnosti i saglasni su sa pravilima učešća.

Više informacija o Eucerin Programu lojalnosti saznajte u najbližoj Eucerin partner apoteci, na sajtu eucerin.rs ili FB strani Eucerin Srbija.