Novi i unapređeni Nivea Sun Protect & Bronze i Intense Bronze

1622-Nivea-Bronze

Zahvaljujući Nivea Sun proizvodima ne moramo više da biramo između zaštite i preplanule boje. Naši stručnjaci su pronašli način kako da zaštitite kožu od štetnih UV zraka i istovremeno dobijete lepu, prirodnu preplanulu boju.

 

Novi i unapređeni Nivea Sun Protect & Bronze ima dvostruko dejstvo – pruža trenutnu i veoma efikasnu zaštitu dok istovremeno aktivira proces tamnjenja u samoj koži kako biste imali lepu i prirodnu preplanulu boju. Nivea Sun Protect & Bronze trenutno štiti od kratkotrajnih i dugotrajnih oštećenja kože, dok patentirana i dokazana aktivacija melanina daje koži prirodnu preplanulu boju.

Preporučena, neobavezujuća cena na polici: Losion sa zaštitnim faktorom 20, 200ml: 1.233 din; Losion sa zaštitnim faktorom 30, 200ml: 1.357 din; Sprej pumpicom sa zaštitnim faktorom 30, 200ml: 1.480 din; Ulje u spreju sa zaštitnim faktorom 20, 200ml: 1.332 din; Ulje u spreju sa zaštitnim faktorom 30, 200ml: 1.480 din; Sprej sa raspršivačem sa zaštitnim faktorom 30, 270ml: 1.690 din.

 

Novi i unapređeni Nivea Sun Intense Bronze garantuje pouzdanu zaštitu i lep, blistav ten kako bi koža imala zlatnu i dugotrajno preplanulu boju. Formulacije su obogaćene ekstraktom karotena i vitaminom E. Nivea stručnjaci za negu kože koriste ekstrakt karotena, koji je prethodnik vitamina A. Poznato je da on pomaže koži da potamni i da štiti kožu. Upravo zato, Nivea Sun Intense Bronze daje koži lepu preplanulu boju i štiti je od sunca i UV zračenja.

Preporučena, neobavezujuća cena na polici: Losion sa zaštitnim faktorom 6, 200ml: 888 din; Ulje u spreju sa zaštitnim faktorom 0, 200ml: 987 din; Ulje u spreju sa zaštitnim faktorom 6, 200ml: 987 din.

 

Nivea Sun Protect & Bronze i Intense Bronze sada imaju unapređene i čistije formulacije (osim etanolnih sistema), održiviju ambalažu, kao i premijum dizajn. Razvijene su potpuno nove, čistije formulacije za Protect & Bronze i Intense Bronze emulzije u losionu i emulzije u spreju: one su bezbedne za okeane jer ne sadrže oktinoksat, oksibenzon, oktokrilen i mikroplastiku. Pored toga, ove formulacije imaju biorazgradljivost od najmanje 63%. Ambalaža je takođe unapređena: boca Protect & Bronze spreja sa pumpicom sada se pravi od 95% reciklirane plastike (bez poklopca i pumpice) i ima poklopac od 47% reciklirane plastike. Protect & Bronze Oil sprejevi imaju perforaciju na omotu koja omogućava jednostavnije sortiranje otpada. Pored toga, izmenjena je veličina boce Protect & Bronze spreja sa raspršivačem kako bi se smanjila količina upotrebljene plastike.