Novi Barcaffè Perfetto proizvod

Barceffe Perfetto Lungo

Među već dobro poznatim Barcaffè Perfetto kapsulama se sada krije novi ukus vrhunskog espresa za sve one koji žele da uživaju u produženoj verziji svog omiljenog napitka. Barcaffè Perfetto Lungo ima bogatu penu i uravnoteženu strukturu i u potpunosti zadržava jačinu i neodoljiv ukus espresa, a kapsule su kompatibilne sa Nescafé Dolce Gusto aparatima.

Ova savršena kafa u kapsuli upotpunjuje već bogat portfolio visokokvalitetnih mešavina espreso kafe. Barcaffè Perfetto kapsule podrazumevaju veoma jednostavnu pripremu, jer je potrebno svega nekoliko minuta da biste pred sobom imali šoljicu kafe savršenog ukusa, a ujedno su i vrhunac dugogodišnje potrage za idealnom mešavinom espreso kafe vrhunskog kvaliteta. Iza njih stoji tradicija duga čak 50 godina koja prati moderan način života i globalne trendove, a uz to je prilagođena da odgovara lokalnim ukusima u celom regionu.

Ukoliko Perfetto kapsule poručite putem sajta http://barcaffe.rs/kapsule, očekuju vas i pokloni iz Perfetto kolekcije: dekorativna šolja, kašičica za kafu, šoljica za poneti, set za dekorisanje kafene pene i kutija za kapsule. Priuštite sebi dobar osećaj u kapsuli!