NOVA VELIKA AKCIJA PerSu MARKETA: Jedan dan u nedelji posvećen očuvanju kućnog budžeta – popust na celokupan asortiman

10. V 2023 | Želja dva brata da u okviru jednog malog objekta u Vojvodini komšijama pruže najbolje, vremenom je postala misija i inspiracija kompanije i svih zaposlenih u preko 160 PerSu maloprodajnih objekata. Taj vojvođanski, domaćinski odnos prema svojim mušterijama i radnicima uvek je prisutan i ogleda se, između ostalog, i u kreiranju i razvijanju ambijenta za održivi razvoj i razvoj domaćih prehrambenih proizvoda vrhunskog kvaliteta, ali i u tome da vrlo često smišljaju nove načine kako da obraduju svoje cenjene kupce.

Upravo iz ovog razloga, svakog utorka posle 17h, u svim PerSu marketima u okviru akcije ‘Persu utorak’, potrošače očekuje 10% popusta na sve kupovine u iznosu većem od 2.500 dinara. Akcija koja je počela u utorak, 9. maja 2023. godine trajaće do daljnjeg.

Više informacija PerSu ponudi i o ovoj akciji možete dobiti na ovom linku.

“Ovom akcijom želimo da doprinesmo očuvanju kućnog budžeta naših sugrađana, ali i da im se zahvalimo za poverenje koje nam ukazaju već 26 godina. ‘Persu utorak’ akcija je samo jedna od usvojenih mera menadžment tima kompanije PerSu, koje će biti preduzete u narednom periodu u cilju očuvanja životnog standarda naših sugrađana i suočavanja sa izazovima inflacijskih promena. Drugi, možda i bitniji razlog, je PerSu težnja da u svakom trenutku njihovim komšijama budu dostupni proizvodi visokog kvaliteta, najviših standarda, što podrazumeva i njihovu apsolutnu svežinu“, poručuju iz PerSu marketa.