Nova kategorija Bioten gelova za tuširanje

Bioten Kupke

Bioten predstavlja potpuno novu kategoriju gelova za tuširanje koji odražavaju u potpunosti ideal i filozofiju Bioten brenda, gde se prirodni sastojci stapaju sa hedonističkom kremastom teksturom i prijatnim mirisima kako bi vam pružili nezaboravno iskustvo pod tušem. 100% organski ši buter u Bioten gelovima za tuširanje pomaže u održavanju idealnog nivoa hidratacije, dok istovremeno koži pruža prirodnu i delikatnu negu.
Bioten gelovi za tuširanje ne sadrže Paraben Paraffin Colorant i dostupni su na tržištu u pakovanjima od 250ml i 400ml, a Kakao i makadamija u pakovanju od 250ml. Za prirodno podmlađivanje kože i duha!

Iris i dragocena ulja
Pružite svojoj koži luksuznu hidrataciju uz pomoć dodira prirode! Ekstrakt irisa, zahvaljujući tome što sadrži esencijalne masne kiseline, efikasno štiti lipidni omotač kože i dubinski je hidrira. Kompleks dragocenih ulja – argan, makadamija i slatki badem – bogat esencijalnim masnim kiselinama i hranljivim sastojcima ostavlja na koži luksuzan baršunast osećaj i štiti kožu od dehidratacije.

Brusnica i marakuja
Pružite svojoj koži revitalizaciju uz pomoć dodira prirode! Ekstrakti super voća oživljavaju i neguju vašu kožu. Ekstrakt brusnice, bogat vitaminima, intenzivno hidrira kožu, dok ekstrakt marakuje bogat mineralima, vitaminima i masnim kiselinama štiti kožu od dehidratacije i ostavlja je svilenkasto nežnom.

Vanila i limun
Zavedite svoja čula uz pomoć dodira prirode! Vanila ekstrakt omekšava, hidrira i zateže kožu, dok slatka i topla aroma vanile pruža osećaj relaksacije. Esencijalno ulje limuna, zateže kožu i oživljava je.

Kakao i makadamija
Uživajte u svilenkastoj i sjajnoj koži uz pomoć dodira prirode! Kakao buter, odličan hidratant koji se topi na temperaturi tela, dubinski hrani kožu i ističe njen prirodni sjaj. Makadamija ulje, bogato omega masnim kiselinama, hidrira kožu i ostavlja je mekom i glatkom.

Ekstrakt pamuka
Pružite svojoj koži osveženje i revitalizaciju uz pomoć dodira prirode! Prirodni pamuk sadrži ugljene hidrate i proteine, hidrira kožu i štiti je od isušivanja.