Nova dečija hrana pod brendom Nutrino

Nutrino

Iza brenda Nutrino stoji BFF – Baby Food Factory, nova fabrika sa najmodernijim postrojenjima, čija je briga o pravilnoj i zdravoj ishrani deteta jedan od najvažnijih zadataka. Proizvodnja zadovoljava najsavremenije svetske standarde, a sirovine koje koristimo su vrhunskog kvaliteta od sertifikovanih dobavljača. Kvalitet, sigurnost, profesionalizam i inovacije su vrednosti koje vode naš rad dan za danom.
U fabrici se proizvodi širok asortiman proizvoda pod brendom Nutrino, a to su sokići, suve žitne kaše, ready to drink žitne kaše i pirei u staklenoj ali i novoj mekanoj ‘pauč’ ambalaži.

Nutrino kašice
Nutrino pirei od voća, povrća ili mesa, napravljeni su od posebno biranih namirnica uz strogu kontrolu ispravnosti i kvaliteta. Pirei su spakovani u teglice, čija obrada na visokoj temperaturi onemogućava razvoj mikroorganizama i obezbeđuje duži rok trajanja. Nutrino asortiman pirea je širok i može u potpunosti zadovoljiti potrebe za unosom raznovrsnih zdravih namirnica u ishrani mališana.

Nutrino voćni pirei
Predstavljaju zdravu i hranljivu voćnu užinu i dolaze u raznovrsnim kombinacijama voća sa žitaricama, sa keksom i mlečnim kombinacijama sa sirom ili pavlakom. U mekanoj, ‘pauč’ ambalaži, sa zatvaračem koji omogućava ponovnu upotrebu, Nutrino pirei su praktični za nošenje i konzumaciju van kuće i zahvaljujući praktičnom pakovanju dete može jesti bez mamine pomoći i na taj način razviti samostalnost.

Nutrino suve žitne kaše
Nutrino u svom asortimanu ima mlečne i bezmlečne kaše, koje se proizvode od prirodnih sastojaka i dodatno su obogaćene sa 13 vitamina i 3 minerala, koji su neophodni za rast i razvoj u najranijem uzrastu. Zahvaljujući izvanrednoj ravnoteži ugljenih hidrata, proteina i masti, kao i žitarica predstav-
ljaju neizostavan deo bebine ishrane u uzrastu uvođenja dopunske hrane. Inovativno pakovanje – dojpak ambalaža sa ziperom olakšava ponovno korišćenje i zadržava svežinu proizvoda.

Nutrino Mlekce
Nutrino Mlekce je tečna žitna kaša, spremna za upotrebu i potpuno je nov proizvod na tržištu dečije hrane. Nutrino Mlekce sadrži mleko i žitarice, koje zbog obilja vlakana detetu daju osećaj sitosti i miran san. Idealno je za konzumiranje i u kući i u pokretu, može se upotrebiti odmah ili presuti u flašicu. Mlekce je obogaćeno inulinom, koji povoljno utiče na imuni sistem i probavu, pa je idealan obrok tokom dana ili pred spavanje.

Nutrino sokići
Od prirodnog i sočnog voća, Nutrino sokići pravljeni su po specijalnoj tehnologiji koja dozvoljava da se sačuva prirodni i slatki voćni ukus. Pored sokića koji donose različite kombinacije voćnih ukusa, od bundeve, jabuke i šljive, jabuke i breskve, u ponudi su Nutrino kompotići koji kombinuju ukuse svežeg i suvog voća. Proizvodi su dostupni u kartonskom Tetrapak pakovanju, koje pruža bolju zaštitu od svetlosti, a zahvaljujući svom prirodnom sastavu mališanima obezbeđuju prirodnu snagu i energiju.

Slogan: Vaše dete zaslužuje najbolje
Marketinška podrška: da
Proizvođač: Fabrika dečije hrane d.o.o/Baby Food Factory Ltd
Distributer: Nelt Co. d.o.o, Maršala Tita 206, Dobanovci
Telefon i fax: 011/3779-100
Web site: www.nutrinobebe.com,
www.babyfoodfactory.com
E-mail: office@babyfodfactory.com