NOĆNA NEGA SA DVOSTRUKIM EFEKTOM

2892018-eucerin

28. IX 2018 | Želja da njeno lice ujutru uvek izgleda sveže i odmorno pravi je izazov za savremenu ženu, koja je stalno u pokretu. Uslov za ostvarenje tog cilja je dobar san, a intenzivna noćna nega najbolji saveznik koji će doprineti da sa još većim samopouzdanjem zakorači u novi dan.

Inspirisan dermatološkim tretmanima: injekcijama hijalurona za efekat popunjavanja bora i pilingom AHA kiselinama koji stimulišu regeneraciju kože, Eucerinnudi potpuno novo rešenje za svež i podmlađen izgled vaše kože – Eucerin Hyaluron-Filler Noćni intenzivni serum.

 

Inovativno pakovanje za višestruki antiage efekat

Inovativno pakovanje Eucerin Hyaluron-Filler Noćnog intenzivnog seruma sastoji se od dve odvojene komore, koje sadrže različite formulacije. Laganim pritiskom na pumpicu, njihovi sadržaji se kombinuju kako bi koži pružili višestruki antiage efekat – obnavljanje teksture, intenzivnu hidrataciju i popunjavanje čak i dubokih bora.

Kremasta emulzija, koja se nalazi u beloj komori sadrži efikasni AHA kompleks (kompleks alfa-hidroksikiselina) i glicin saponine. AHA kompleks nežno odstranjuje mrtve ćelije površinskog sloja, čime se poboljšava tekstura kože i podstiče njena regeneracija, dok glicin saponini stimulišu prirodnu sintezu hijaluronske kiseline u slojevima kože gde duboke bore nastaju.

Transparentni, osvežavajući gel-serum u srebrnoj komori, kombinuje hijaluronsku kiselinu dugog i kratkog lanca. Hijaluronska kiselina dugog lanca poboljšava hidrataciju u površinskim slojevima kože, dok hijaluronska kiselina kratkog lanca, koja je 40 puta manja, prodire u dublje slojeve kože gde duboke bore nastaju i efikasno ih popunjava.

 

Dokazana efikasnost

Kliničke i dermatološke studije potvrdile su dobru podnošljivost Eucerin Hyaluron-Filler Noćnog intezivnog seruma kod svih tipova kože i dokazale značajne efekte dvostruke formulacije ovog preparata na izgled kože uključujući:

  • poboljšanje teksture i stimulisanje regeneracije kože;
  • popunjavanje čak i dubokih bora;
  • intenzivnu hidrataciju.

 

Vaš beauty sleep saveznik

Iskoristite noć da se dobro odmorite i prepustite Eucerin Hyaluron-Filler Noćnom Intezivnom serumu da radi za vas.

Za dobar san pred odlazak na spavanje priuštite sebi rituale koji će omogućiti da regenerativni proces tokom noći nesmetano teče:

  • tuširajte se mlakom vodom kako biste oslobodili telo stresa nakupljenog tokom dana;
  • ispijanjem toplog napitka pred spavanje obezbedite telu hidrataciju neophodnu za uravnotežen rad organizma;
  • čitanje knjige, meditacija ili nekoliko joga vežbi pomoći će da se opustite i lakše utonete u san.

 

Za regeneraciju kože, i njen blistav i podmlađen izgled pobrinuće se Eucerin Hyaluron-Filler Noćni intenzivni serum – vaš moćni beauty sleep saveznik!