Nivea Sun UV Face asortiman proizvoda kreiran za individualne potrebe kože lica

NiveaUV

Nivea Sun UV Anti-Age & Anti-Pigments krema za zaštitu kože lica od sunca

Najvidljiviji rezultati prekomernog izlaganja suncu su bore, fine linije i pigmentne fleke, znaci fotostarenja. Oni se mogu sprečiti novom Nivea Sun UV Anti-Age & Anti-Pigments kremom sa SPF 30 i SPF 50. Formulacija koja sadrži koenzim Q10 podržava efekat protiv starenja, a lagana tekstura hidrira kožu lica čitav dan. Na koži ostaje osećaj glatkoće, bez belih tragova proizvoda.

Nivea Sun UV pena za zaštitu kože lica od sunca
Za one koji vole kombinaciju glatke i penaste strukture i pouzdane zaštite protiv UV zraka, inovativna nova Nivea Sun UV pena sa SPF 50+ predstavlja savršenu kombinaciju. Nanosi se veoma lako i ne ostavlja bele tragove na koži – za lagan osećaj na koži.

Nivea Sun UV BB krema za zaštitu kože lica od sunca
Ne želi svako da nanosi puder koji pokriva celo lice tokom toplih dana, ali svi želimo da imamo ujednačen ten i kožu koja divno izgleda. Nova Nivea Sun UV Face BB krema sa SPF 50+ pruža prirodno potamneli izgled i ujednačen ten. Blago tonirana krema sadrži prirodno izvedeni antioksidans i pruža pouzdanu zaštitu od UVA i UVB zraka, ne ostavljajući lepljiv osećaj na koži. Najbolja stvar u vezi sa ovom kremom jeste da se prilagođava svakoj boji kože i diskretno pokriva nepravilnosti.

Logističke informacije:
Nivea Sun UV Anti-Age & Anti-Pigments krema za zaštitu kože lica od sunca SPF 30, 50ml, okvirna cena na polici: 970 din;
Nivea Sun UV Anti-Age & Anti-Pigments krema za zaštitu kože lica od sunca SPF 50, 50ml, okvirna cena na polici: 1.075 din;
Nivea Sun UV pena za zaštitu kože lica od sunca SPF 50+, 75ml, okvirna cena na polici: 1.075 din;
Nivea Sun UV BB krema za zaštitu kože lica od sunca SPF 50+, 50ml, okvirna cena na polici:
1.075 din