Nivea Q10 Power Anti-Wrinkle + Extra-Nourishing

NiveaAntiWrink

Novi Nivea Q10 Power proizvodi sadrže kombinaciju Q10 moćnog prirodnog sastojka koji je identičan koenzimu u samoj koži i dragocenog arganovog ulja. Ova formulacija pruža hranljivu negu tokom 24 sata i namenjena je zreloj koži koja je suva ili veoma suva. Nova Nivea Q10 linija je savršeno prilagođena potrebama zrele i suve kože.
Q10 Power linija za dodatno hranljivu negu sada sadrži dnevnu kremu, noćnu kremu i višenamensko ulje za negu – za zdravu kožu punu života.
Nivea Q10 Power sada sadrži Q10 koji je 100% svojstven koenzimu same kože jer se proizvodi fermentacijom prirodnog kvasca, a ne bakterijskom fermentacijom. Pored toga, Q10 koji je identičan prirodnom koenzimu deluje u kombinaciji sa kreatinom u organizmu, organskom kiselinom koja jača vlakna odgovorna za čvrstinu kože, pospešuje proizvodnju kolagena i aktivira odbrambeni sistem u samoj koži. Ova kombinacija primetno smanjuje linije i bore, pa čak i one duboke.
Arganovo ulje sprečava isušivanje kože iznutra, zbog čega se i naziva tečno zlato. Ovo ulje je bogato nezasićenim masnim kiselinama i vitaminom E. Nije masno i koža ga brzo upija. Formulacija koja sadrži 99% ulja i koenzim Q10 može dugoročno da ojača barijeru kože i na taj način spreči pojavu suve, zategnute kože.
Zvezda nove Nivea Q10 Power Anti-Wrinkle + Extra-Nourishing linije je Višenamensko ulje za negu lica koje možete koristiti u skladu sa potrebama svoje kože: za blistavi izgled tokom dana, za obnavljanje kože tokom noći ili kao brzu masku za podmlađen i blistav ten. Ovaj proizvod možete koristiti posebno, kao i u kombinaciji sa dnevnom kremom ili tečnim puderom kada želite dodatno da zaštitite kožu. Jednostavno samo dodajte nekoliko kapi ulja dnevnoj ili noćnoj kremi. Ulje je nemasno i savršen je izbor kada je koži potrebna posebna nega.

Logističke informacije:
Nivea Q10 Power Anti-Wrinkle + Extra-Nourishing dnevna krema 50ml, okvirna preporučena cena 1.480,40 din;
Nivea Q10 Power Anti-Wrinkle + Extra-Nourishing noćna krema za obnavljanje kože 50ml, okvirna preporučena cena 1.480,40 din;
Nivea Q10 Power Anti-Wrinkle + Extra-Nourishing višenamensko ulje za negu lica 30ml, okvirna preporučena cena 1.727,14 din