Nivea pirinčani pilinzi

NiveaRizaPilinzi

Nivea Glow pirinčani piling je specijalno formulisan za suvu i osetljivu kožu i upravo zbog toga ima blago dejstvo. Bio malina je bogata flavonoidima i vitaminom C. Aktivni sastojak glicerin pospešuje hidrataciju i daje koži blistavi sjaj dok istovremeno sprečava isušivanje.
Nivea Smooth pirinčani piling savršeno odgovara normalnoj koži i ima dejstvo srednjeg intenziteta. Ovaj piling sadrži bio borovnicu koja je bogata vitaminima A, E, C i beta-karotenom. Vitamini poboljšavaju izgled tena i čine ga glatkim. Pored toga, aktivni sastojak pantenol upija i zadržava vlagu kako bi koža dobila energiju i hranljivu negu koja joj je potrebna za zdrav izgled.
Nivea Purify pirinčani piling je idealan za kombinovanu i masnu kožu. Za dubinsko čišćenje pora potreban je piling intenzivnog dejstva. Bio aloe vera je bogata mineralima i hranljivim materijama, a poznata je kao sastojak koji sprečava isušivanje kože, poboljšava hidrataciju i ublažava iritacije. Pored toga, tapioka, kao skrobni sastojak daje koži završni mat izgled.
Nivea pirinčani pilinzi 75ml, preporučena maloprodajna cena je 600 din.