Nivea Naturally Good

NiveaNaturallyGood

Svakodnevni život je užurban, ispunjen obavezama i nimalo jednostavan. S vremena na vreme, svi poželimo da se posvetimo sebi i da se bar na trenutak opustimo i uživamo u prirodnim, jednostavnim stvarima. Da se uskladimo sa prirodom i povežemo sa njom.
Brend Nivea izlazi u susret ovoj našoj želji. Razvili smo novu Nivea Naturally Good liniju za negu lica, koja pruža najbolje od prirode za našu kožu. Ova linija kreirana je zahvaljujući stručnom znanju i iskustvu dugom više od 100 godina i veruje u snagu prirode koja pruža osećaj svežine i otkriva lepotu iznutra. Sastav Nivea Naturally Good proizvoda je 100% transparentan i sadrži jednostavne, precizne formulacije koje obnavljaju kožu i čine je prirodno lepom i zdravom. 99% sastojaka je prirodnog porekla. Preostalih 1% sastojaka su neophodni za stabilnost i sigurnost formulacija. U pitanju su alkohol i parfem, zahvaljujući kojima proizvodi zadržavaju svežinu i ne kvare se.
Nivea Naturally Good linija sadrži četiri različita proizvoda, od kojih svaki sadrži po jedan organski sastojak:
Nivea Naturally Good dnevna krema sa organskom aloe verom (50ml) hidrira kožu 24 sata i pruža jedinstveni osećaj svežine. Kao biljka sa dragocenim svojstvima aloe vera se koristi već više od 3.000 godina u nezi kože. Ona obnavlja kožu, pospešuje obnavljanje ćelije i pruža dubinsku hidrataciju. Osvežavajuća formulacija sa organskom aloe verom takođe sadrži dragocena ulja jojobe i badema. Nivea Naturally Good dnevna nega daje koži prirodnu blistavost svakog dana. Preporučena maloprodajna cena: 982,99 din.
Nivea Naturally Good noćna krema sa organskim arganovim uljem (50ml) pospešuje obnavljanje kože tokom noći kako bi koža ujutru bila gipka. Formulacija hidrira i hrani kožu dok je istovremeno čini glatkom. Nivea Naturally Good noćna krema sa organskim arganovim uljem sadrži dragocena ulja jojobe i badema. Preporučena maloprodajna cena: 982,99 din.
Nivea Naturally Good mleko i tonik za čišćenje sadrže ekstrakte organskog zelenog čaja. Mleko za čišćenje sa zelenim čajem (200ml) dubinski čisti kožu i uklanja nečistoće dok efikasno uklanja vodootpornu šminku i maskaru. Preporučena maloprodajna cena: 749,82 din. Tonik za čišćenje sa zelenim čajem (200ml) uklanja ostatke šminke i prljavštine kako bi koža bila čista i osvežena. Preporučena maloprodajna cena: 749,82 din.