Nivea Micellair Skin Breathe Expert proizvodi za uklanjanje šminke

NIveaMicelarBlack

Vlažne maramice za uklanjanje vodootporne šminke
Zahvaljujući osvežavajućoj formulaciji koja sadrži crni čaj i specijalno razvijen Micellair kompleks, Nivea Micellair Expert vlažne maramice za čišćenje lica temeljno čiste kožu, uklanjaju čak i vodootpornu šminku, i imaju veoma blago dejstvo. Formulacija obogaćena crnim čajem, koji je poznat po svojim umirujućim svojstvima, pogodna je za sve tipove kože.
Okvirna maloprodajna cena: 358 din

Dvofazni losion za uklanjanje vodootporne šminke oko očiju
Čisti kožu nežno i izuzetno temeljno – dvofazni losion za uklanjanje šminke oko očiju sadrži ekstrakt crnog čaja koji je veoma blag i visoko koncentrovano suvo ulje. Formulacija obogaćena crnim čajem naročito je pogodna za čišćenje osetljive kože oko očiju. Crni čaj se obrađuje na način koji deaktivira njegove enzime, a kao antioksidans on smanjuje otečenost kože. Proizvod je dostupan u bočici od 125ml.
Okvirna maloprodajna cena: 450 din

Micelarna voda
Specijalno razvijena za uklanjanje dugotrajne šminke koja nije vodootporna, Nivea Micellair Skin Breathe Expert Effective micelarna voda blago i temeljno uklanja prljavštinu i šminku sa lica, usana i osetljivog područja oko očiju. Bistra, tečna tekstura zasnovana je na inteligentnoj Micellair tehnologiji i obogaćena je ekstraktom crnog čaja koji deluje umirujuće i okrepljujuće. Proizvod je dostupan u boci od 400ml.
Okvirna maloprodajna cena: 549 din