Nivea Men Sensitive Pro linija za negu kože

NiveaHemp

Nivea Men Sensitive Pro linija sa uljem semena konoplje kao glavnim sastojkom na prirodan i efikasan način umiruje kožu. Efikasni proizvoda iz ove linije – balsam za negu posle brijanja, pena za brijanje i hidratantna krema – ublažavaju simptome kao što su suvoća, iritacije i bore.

Formulacija Nivea Men Sensitive Pro balsama za negu posle brijanja posebno je razvijena kako bi umirila kožu posle brijanja. Brijanje predstavlja stres za kožu i može da uzrokuje pojavu crvenila i osećaj zatezanja. Hranljiva formulacija balsama sa 100% prirodnim uljem semena konoplje i vitaminom E hidrira i umiruje kožu, dok istovremeno sprečava pojavu crvenila i drugih simptoma iritacije.

Lagana formulacija Nivea Men Sensitive Pro hidratantne kreme pruža hidrataciju i do 24 sata. Koža je brzo upija i nije masna. Pored toga što hidrira suvu kožu i ublažava iritacije, ova hidratantna krema je pogodna i za negu brade tako da nema masnih tragova.

Formulacija Nivea Men Sensitive Pro pene za brijanje je pogodna za vegane i deluje tako što trenutno štiti kožu od iritacija i omekšava bradu za glatko brijanje. Ublažava osećaj suve kože i umora, kao i druge simptome iritacije i stresa koje uzrokuje brijanje. Boca sadrži 25% recikliranog aluminijuma.
Nivea Men Sensitive Pro linija za negu štiti kožu, ali i životnu sredinu. Formulacije su pogodne za vegane i ne sadrže mikroplastiku, dok su kutije napravljene od 90% recikliranog materijala.

Logističke informacije:
Nivea Men Sensitive Pro balsam za negu posle brijanja, 100ml, preporučena maloprodajna cena: 431,43 din; Nivea Men Sensitive Pro hidratantna krema, 75ml, preporučena maloprodajna cena: 1.165,18 din; Nivea Men Sensitive Pro pena za brijanje, 200ml, preporučena maloprodajna cena: 431,43 din*

*Sve odluke u vezi sa maloprodajnim cenama spadaju u nadležnost prodavca.