Nivea Men Deep linija

NiveaMan

Nova Nivea Men Deep linija sadrži sve proizvode za negu koji su potrebni modernom muškarcu. Na samim proizvodima dominira boja uglja. Nivea Men Deep Clean gel za brijanje je crne boje, ali se pretvara u belu penu. Glavna prednost ovog proizvoda je u tome što nežno priprema kožu za brijanje tako da brijač može glatko da klizi po koži. Na kraju dolazi Nivea Men Deep Comfort losion za negu posle brijanja sa antibakterijskom formulacijom koji pruža osećaj čistoće bez peckanja.
Nivea Men Deep antiperspirant pruža pouzdanu zaštitu od znojenja i neprijatnih mirisa tokom 48 sati gde god da se nalazite. Njegova antibakterijska formulacija sadrži crni ugalj koji deluje snažno protiv bakterija i ne ostavlja bele tragove na koži. Antiperspirant pruža dugotrajni osećaj suve i čiste kože.
Za negu pod tušem, Nivea Men Deep Revitalizing Scalp Clean šampon pruža dugotrajni osećaj svežine i neguje kožu glave bez obzira na tip kose. Zahvaljujući formulaciji sa crnim ugljem koja vezuje čestice prljavštine, šampon efikasno i dubinski čisti kosu.
Pomalo drugačiji, ali podjednako efikasan sastojak odabran je za Nivea Men Deep gel za tuširanje. Poznato je da glina apsorbuje i vezuje nečistoće i mirise i dubinski čisti pore. Gel za tuširanje efikasno čisti kožu, ali je ne isušuje, dok miris tamnog drveta pruža osećaj čistoće – upravo ono što vam treba posle napornog treninga ili utakmice na blatnjavom terenu.

Logističke informacije: Nivea Men Deep Clean Shave gel za brijanje, 200ml; Nivea Men Deep Smooth Shave pena za brijanje, 200ml; Nivea Men Deep Comfort losion za negu posle brijanja, 100ml; Nivea Men Deep Clean gel za tuširanje, 250ml, 500ml; Nivea Men Deep Dry & Clean Feel 48h antiperspirant u spreju, 150ml; Nivea Men Deep Dry & Clean Feel 48h antiperspirant roll-on, 50ml; Nivea Men Deep Revitalizing Scalp Clean šampon, 250ml