Nivea MagicBar

5522-NiveaMagicBars

Nova Nivea MagicBar linija proizvoda za čišćenje lica u čvrstom stanju predstavlja inovaciju koja neguje kožu i čuva životnu sredinu. Nivea MagicBar je prva sertifikovana linija kozmetike od brenda Nivea koja ispunjava rigorozne standarde oznake Ecocert Cosmos Natural. Nivea MagicBar linija za čišćenje lica sadrži inovativne i održive prirodne formulacije:
• Sastojci su 99% prirodnog porekla;
• Bez sastojaka životinjskog porekla – 100% pogodno za vegane;
• Ne sadrži mikroplastiku, parabene, sintetičke boje i fenoksietanol.
Nivea takođe koristi ekološko rešenje za ambalažu. Papirna ambalaža koja u potpunosti može da se reciklira sadrži papir sa FSC sertifikatom iz održivih izvora i recikliranog materijala. Pored toga, ne koristi se nikakav dodatni materijal za pakovanje kako bi se maksimalno smanjila količina ambalažnog otpada.
Jedinstvena Nivea MagicBar formulacija specijalno je razvijena za čišćenje lica i potpuno prilagođena potrebama osetljive kože lica. Običan sapun ima visoku alkalnu vrednost i pH iznad 10, zbog čega može da iritira i isuši kožu. Formulacije Nivea MagicBar linije za čišćenje lica su prilagođene pH vrednosti kože, zbog čega su blage za kožu i ne isušuju je.
Nivea MagicBar formulacije sadrže surfaktante koji se pretvaraju u micele u kontaktu sa vodom. Micele deluju kao magnet, vezuju sebum i prljavštinu i nežno, ali temeljno ih odvajaju od kože. Pored toga, dragoceni sastojci hidriraju kožu tokom čišćenja.
Još jedan pozitivan aspekt Nivea MagicBar formulacije: sadrži znatno manje vode od običnih gelova za umivanje i na taj način čuva naše resurse.
Kako bismo ponudili optimalno rešenje za čišćenje lica bez plastike, razvili smo tri varijante Nivea MagicBar proizvoda koje su prilagođene različitim potrebama kože.
Nivea MagicBar Radiance sa ekstraktom ruže i vitaminom E čini kožu prirodno lepom i pruža joj blistav sjaj. Preporučena maloprodajna cena: 649,78 din.
Nivea MagicBar Anti-Blemish sa glinom i ekstraktom zelenog čaja nežno, ali temeljno čisti kožu i sprečava pojavu nepravilnosti. Koža ima čist, mat ten. Preporučena maloprodajna cena: 649,78 din.
Nivea MagicBar Intensive Peeling sa aktivnim ugljem dubinski čisti kožu. Uklanja postojeće mitisere i čisti pore. Koža je temeljno čista. Preporučena maloprodajna cena: 649,78 din.
Dostupno od aprila 2022.