NIVEA LUMINOUS630 LINIJA ZA TRETIRANJE PIGMENTNIH FLEKA – DVA NOVA SERUMA

Iako su nekim ljudima pigmentne fleke simpatične, ženama koje se bore s njima definitivno nisu. Upravo suprotno, predstavljaju im veliki svakodnevni problem koji pokušavaju da prikriju šminkom i reše na razne načine.

Nakon 10 godina pažljivog istraživanja i pregleda više od 50.000 aktivnih sastojaka, Nivea naučnici napokon su otkrili onaj koji najbolje tretira hiperpigmentaciju – Luminous630.

Od lansiranja Nivea seruma protiv pigmentnih fleka 2021. godine, revolucionarni sastojak Luminous630 pomogao je više od milion žena u lečenju svih vrsta tamnih fleka.

Danas, zahvaljujući proširenoj Nivea Luminous630 liniji za tretiranje pigmentnih fleka s dva nova seruma, žene širom sveta imaju novi razlog za slavlje.

Osetite samopouzdanje i neprocenljiv osećaj blistave kože bez fleka uz Nivea Cellular Luminous serum protiv fleka od akni, Anti-Age serum protiv staračkih pega i Nivea Cellular Luminous630 napredni serum protiv pigmentnih fleka s pojačanom formulom.

Za potrebe masne, mešovite kože i kože sklone nepravilnostima tu je Nivea Cellular Luminous serum protiv fleka od akni koji će se pobrinuti da vaša koža bude ujednačenija, glađa i blistavija.
Formula ovog laganog gelastog seruma sadrži Luminous630 koji će smanjiti i posvetliti fleke od akni, salicilnu kiselinu koja nežno ujednačava nesavršenosti, hijaluronsku kiselinu koja vlaži kožu, kao i ekstrakt zelenog čaja koji pomaže u kontroli sebuma.

  •  U toku 2 nedelje fleke od akni su vidljivo svetlije i postepeno se smanjuju.
  •  Deluje protiv postojećih pigmentnih fleka.
  •  Preporučuje se za masnu i mešovitu kožu.

Posebno razvijen za potrebe zrele kože – Nivea Cellular Luminous Anti-Age serum kombinuje dokazanu efikasnost patentiranog sastojka Luminous630 u smanjenju fleka kao i Nivea efekat protiv starenja. Omogućiće vam čvršću kožu i vidljive rezultate za samo 2 nedelje i popuniće duboke bore u toku 7 dana.

Zaboravite na staračke pege nastale tokom 10 godina uz Nivea Cellular Luminous Anti-Age serum koji efikasno smanjuje čak i tvrdokorne pigmentne fleke, a zahvaljujući hijaluronskoj kiselini i pojačivaču kolagena podstiče njegovu prirodnu proizvodnju i pomaže da se vrati volumen vašem licu.

  • Deluje na postojeću pigmentaciju kako bi posvetlio tamne fleke i smanjio njihovu veličinu.
  •  Sprečava nastanak novih pigmentnih fleka.
  • Nežan za kožu i preporučuje se za sve tipove kože, uključujući osetljivu.

Prvi svetski serum protiv fleka ponovo je lansiran s pojačanom formulom!

Napredna formula Nivea Cellular Luminous630 sada sadrži dvostruku količinu hijaluronske kiseline i obnavlja tonus kože uz dubinsku hidrataciju. Smanjuje sve vrste fleka i sprečava njihovo ponovno pojavljivanje s prvim vidljivim rezultatima nakon dve nedelje.

  • Sadrži patentirani sastojak Luminous630 za ujednačen, svetliji i blistav ten.
  •  Pogodan za sve tipove kože i efikasan za sve tonove kože.
  • Lagani serum smanjuje tamne fleke za 2 nedelje, sprečava njihovo ponovno pojavljivanje, razotkrivajući prirodnu blistavost kože.

U efikasnost seruma već nas je uverio Nivea Cellular Luminous630 koji je zasluženo svetski broj 1 serum protiv pigmentnih fleka.

Kako biste se i sami u ovo uverili, Nivea vam nudi garanciju povratka novca od 1. 9. do 31. 10. 2023. za kupovinu bilo kojeg Nivea Luminous seruma.

Dostupni proizvodi:

Nivea Cellular Luminous serum protiv fleka od akni 30ml – preporučena MPC 3.121,19 din.

Nivea Cellular Luminous Anti-Age Serum protiv staračkih pega 30ml – preporučena MPC 3.121,19 din.

Nivea Cellular Luminos630 napredni serum protiv pigmentnih fleka 30ml preporučena MPC 3.121,19 din.

Za više informacija o Nivea proizvodima posetite:

EKSPERT ZA SVE VRSTE PIGMENTNIH FLEKA – NIVEA

LUMINOUS630 serum protiv staračkih pega i pigmentnih fleka – NIVEA

EKSPERT ZA SVE VRSTE PIGMENTNIH FLEKA – NIVEA

Pratite nas i na IG Nivea global