Nivea Kids 2u1 gel za tuširanje i šampon

NiveaKidsGelISampon

Zahvaljujući Nivea Kids 2u1 gelu za tuširanje i šamponu sa blagom formulacijom mališani će ponovo moći da uživaju u kadi. Više ne morate da birate između tuširanja i kupanja kada nemate mnogo vremena jer ovaj proizvod možete koristiti i za čišćenje kože i za pranje kose. Blagi gel za tuširanje nežno čisti dečiju kožu, ali i kosu. Više neće biti suza jer formulacija bez sapuna ne iritira oči, a balsam koji sadrži olakšava raščešljavanje kose.
Za one malo zahtevnije mališane, odabrali smo dva predivna ali veoma blaga mirisa. Nivea Kids 2u1 gel za tuširanje i šampon sa osvežavajućim mirisom bobičastog voća obogaćen je kombinacijom mirisnih nota borovnice, trešnje i maline. Prepoznaćete ga po boci boje lavande. Nivea Kids 2u1 gel za tuširanje i šampon sa čarobnim mirisom jabuke pruža osećaj svežine uz blagi dodir mirisa jabuke.
Blaga kremasta formulacija sa organskom aloe verom i kamilicom ima pH vrednost koja odgovara koži i zato je idealna za svakodnevno tuširanje ili kupanje. Pored toga, proizvod ne sadrži boje i biorazgradiv je. Proizvodi su dostupni i u pakovanjima od 500ml sa praktičnom pumpicom.

Logističke informacije:
Nivea Kids 2u1 gel za tuširanje i šampon 250ml, preporučena maloprodajna cena 344 din;
Nivea Kids 2u1 gel za tuširanje i šampon 500ml, preporučena maloprodajna cena 574 din