Nivea Hyaluron Cellular Filler + Elasticity-Reshape

NiveaCellularFiller

Nivea je razvila novu liniju Hyaluron Cellular Filler + Elasticity-Reshape koja obnavlja kožu prvo iznutra, a zatim i spolja i smanjuje znakove starenja kože.
Dnevna krema sa zaštitnim faktorom 30, kao i drugi proizvodi u ovoj liniji, pomaže ćelijama kože da proizvode hijaluronsku kiselinu, kolagen i elastin, kao i da obnove rezerve vlage. Ona takođe stvara zaštitni štit: zaštitni faktor 30 efikasno sprečava dejstvo opasnih UVA zraka. Zaštitni faktor pruža najbolju zaštitu od starenja i sprečava pojavu novih fleka na koži.
Dnevnu kremu savršeno dopunjava noćna krema: veoma je hranjiva i obogaćena je blagim ši puterom koji pruža koži vlagu i čini je gipkom. Deluje tokom noći kako bi se proces regeneracije završio do ujutru: dubinski hrani kožu, poboljšava njenu teksturu i osvežava je kako bi bila gipka i zategnuta.
Dvofazni eliksir sa hranjivim uljem je intenzivan tretman čija formulacija sadrži dve komponente koje se savršeno dopunjuju. Uljana komponenta obogaćena je kompleksom tri ulja. Moćna mešavina ulja jojobe, avokada i badema hrani i neguje kožu. Hidratantna vodena komponenta sadrži 80% hidratantnih aktivnih sastojaka i sastojak za aktivaciju ćelija koji pospešuje proizvodnju hijaluronske kiseline, kolagena i elastina. Ove dve komponente čine savršenu kombinaciju koja smanjuje bore, jača, oblikuje i hidrira kožu kako bi bila zdrava i blistava.