Nivea Black&White Invisible Fashion Edition

NiveaFashion

Ako želite da izgledate moderno, a istovremeno i ležerno, odaberite odeću u crnoj i beloj boji. Dovoljno upadljiva ali i elegantna, moderna i razigrana, crno-bela kombinacija će privući poglede i obogatiti vaš stil neprolaznim šarmom. A da bi vaša crno-bela kombinacija izgledala besprekorno, obavezno nanesite Nivea Black&White Invisible – dezodorans broj 1 u svetu protiv fleka na odeći* – štiti belu odeću od žutih fleka koje uzrokuje znoj i ne ostavlja bele tragove na tamnoj odeći. Njegova blaga formulacija deluje kao antiperspirant tokom 48 sati – sve što vam je potrebno da biste se osećali sveže tokom celog dana i istakli svoj savršen stil! Tri pakovanja u ograničenoj seriji imaju moderan, monohromatski dizajn – kombinacija bele i crne boje poslužiće vam kao modna inspiracija – bilo da ste u potrazi za modernim, ležernim stilom, ili želite da izgledate prefinjeno i elegantno.
Elegantan, zaobljen dizajn i prefinjen, cvetni miris dezodoransa Nivea Black&White Invisible Clear Fashion Edition probudiće vašu kreativnu energiju.
Budite u trendu i istaknite svoj stil – upadljiv, prugasti dizajn i lagani miris čine Nivea Black&White Invisible Pure Fashion Edition dezodorans pravim izborom za uživanje u letu.
Intenzivan, svež miris dezodoransa Nivea Black&White Invisible Fresh Fashion Edition i njegov razigrani tufnasti dizajn otkriće drugima vašu zabavnu stranu i neumornu prirodu.

* Izvor: Nielsen, Market Track, Tržište dezodoransa, dezodorans protiv fleka, analiza sprovedena u 54 zemlje. Vrednost prodaje i vrednost prodaje u pakovanjima. MAT zaključno sa decembrom 2017 (jan. 2017 – dec. 2017).