Nivea 5-u-1 rešenje za svaki tip kože

Nivea je predstavila nove 5-u-1 micelarne vode pogodne za svaki tip kože: osetljivu, normalnu i suvu. Savršeno uklanjaju šminku i nečistoće s vašeg lica, očiju i usana, a ne ostavljaju za sobom nikakve ostatke. Zahvaljujući novoj 5-u-1 formuli istovremeno će očistiti, hidrirati, smanjiti iritacije, umiriti vašu kožu i temeljno ukloniti šminku.
Nežnija koža uživaće u Nivea 5-u-1 micelarnoj vodi za čišćenje osetljivog lica. Ova micelarna voda temeljno će ukloniti šminku oko očiju i umanjiti simptome s kojima se osetljiva koža bori: crvenilo, zategnutost, isušenost.
Isprobajte i Nivea 5-u-1 micelarnu vodu posebno prilagođenu za normalnu kožu. Veganska formula bez parfema, skida šminku, čisti, pročišćava, osvežava i hidrira, ne ostavljajući nikakve tragove.
Za one čija koža traži više hidratacije tu je Nivea 5-u-1 micelarna voda za suvu kožu koja nežno i temeljno čisti kožu bez ostataka i pritom hidrira, neguje, opušta i gladi vaše lice.
Nivea micelarne vode su u prodaji od oktobra meseca i predstavljaju praktično rešenje koje ne samo da štedi prostor i vreme u vašoj rutini čišćenja, već su dokazano nežne prema osetljivoj koži lica. Uz Nivea micelarnu vodu za osetljivu, normalnu i suvu kožu tvoja koža se oseća super i spremna je za još: uklanja šminku, temeljno čisti, smiruje iritacije, umiruje kožu i hidrira.
Nivea brine za planetu, jednako kao i za vašu kožu, i posvećena je održivosti korišćenjem reciklirane plastike i stvaranjem biorazgradivih formula.