NESTLÉ PROŠIRIO KULINARSKI ASORTIMAN NOVIM THOMY I C PROIZVODIMA

362014-nestle

13. VI 2018. | Kompanija Nestlé proširila je svoj kulinarski asortiman Thomy soseva sa tri nova proizvoda – Thomy majonezni sos sa kiselim krastavčićima, sa belim lukom i sa čilijem – koji su bez glutena i napravljeni od pažljivo odabranih sastojaka, zaslužnih za prepoznatljivu teksturu i bogat ukus Tomyja. Ljubitelje C supa razveseliće dva nova proizvoda – Pileća supa sa knedlicama sa mesom i Povrtna supa sa griz knedlama sa mekinjama i spanaćem.

Novi artikli deo su renoviranog asortimana C i Thomy sa oznakom Jednostavno dobro, pod kojom se nalaze proizvodi koji sadrže jednostavne i potrošačima dobro poznate sastojke.

“Nastavljamo sa unapređenjem Nestlé kulinarskog asortimana supa i majoneza. Naš cilj je da unapredimo ceo kulinarski asortiman do 2020. godine, tako što uklanjamo sastojke koji su potrošačima nedovoljno poznati i zamenjujemo ih sastojcima koje mogu pronaći u svojim kuhinjama, a koje znaju i vole. Do sada smo renovirali 80% kulinarskog asortimana dostupnog u regionu i obavezali se da će do 2020. godine svi naši Maggi i C proizvodi, pored smanjenja udela soli, šećera i zasićenih masnih kiselina, biti bez veštačkih boja, a sa povećanom količinom žitarica sa celim zrnom, povrća, mahunarki i semenki. Na taj način želimo da pružimo inspiraciju potrošačima za ukusnija i zdravija jela”, rekla je Renata Matusinović, izvršna direktorka divizije Hrana za jugoistočnu Evropu kompanije Nestlé.