NELT RASPISAO KONKURS ZA PLAĆENI RAZVOJNI PROGRAM ‘DOBAR START 6’

742020-nelt-konkurs

07. IV 2021. | Kompanija Nelt i ove godine raspisuje konkurs za plaćeni razvojni program ‘Dobar start’. Šesti put zaredom, studenti završne godine fakulteta, diplomci ili studenti master studija imaju priliku da kroz plaćenu obuku za poziciju u oblasti Key Account Managementa u ovoj kompaniji, steknu neprocenjivo profesionalno iskustvo i obezbede dobar start karijere. Zainteresovani se mogu prijaviti za pohađanje programa na sajtu InfostudaLinkedIna ili na našem sajtu https://www.nelt.com/karijera/dobar-start/ do 19. aprila, nakon čega će uslediti proces selekcije.

Pažljivo osmišljen trening program pod sloganom ‘Ključ je u dobrom startu’, otvara prostor polaznicima da steknu radno iskustvo u oblasti prodaje. Kroz šestomesečni intenzivan rad sa kolegama, menadžerima za ključne kupce sa višegodišnjim iskustvom, polaznici će imati priliku da se upoznaju sa različitim nivoima organizacije prodaje, kao i dužnostima i odgovornostima.

Kroz treninge i radionice i aktivni rad sa mentorima, mladi stiču sveobuhvatan uvid u funkcionisanje prodaje u velikom sistemu i prolaze kroz sve situacije sa kojima se mogu suočiti u budućem radu. Svaka faza programa podrazumeva i procenu stečenih znanja polaznika.

“Dobar start nudi bogat sadržaj koncipiran tako da kroz treninge, rad sa mentorima i izradu projekata, stičete znanje o prodaji od samih osnova. Ukoliko tome dodate svoje lične ambicije, želju da se bavite zanimljivim, dinamičnim poslom, da proširite svoju sliku o biznisu, jasno je zašto se treba opredeliti za ovaj program”, ističe Đorđe Kuzmanović, Key Account Manager i polaznik generacije 2018/2019.

Program koji ambicioznim studentima i diplomcima omogućava da steknu profesionalno iskustvo u oblasti prodaje, pokrenut je 2015. godine, a veliki broj onih koji su i danas deo Neltovog prodajnog tima, govori o sjajnim kandidatima, kao i o odlično koncipiranoj obuci.

Vodeći se idejom da vredni mladi ljudi predstavljaju budućnost kompanije i domaće privrede.