OMILJENI LENOR MIRIS SE VRAĆA U LIMITIRANOM IZDANJU POVODOM 25. GODIŠNJICE U SRBIJI

1422-Lenor

Miris ima moć da nam probudi daleke uspomene i emocije, čak i one koje su skrivene u najdaljim sećajima. U univerzumu našeg pamćenja, imamo dar putovanja kroz vreme, i u tom putovanju nas i najsuptilnija nota parfema može vratiti u ta vremena, na određeno mesto u određeno vreme, i u trenutak koji ne nestaje iz sećanja poput Lenor mirisa na tkanini.

Prepoznatljiva aroma Lenor parfema koji je ušao u naše domove pre 25 godina, ponovo se vraća u limitiranom izdanju da osveži naša čula sa svojim klasičnim notama zadivljujućeg čempresa i okrepljujućeg bergamota, u novom recikliranom pakovanju. Inspirisan svežim prolećnim povetarcem, Lenorov kultni miris nam budi nostalgiju i vraća nas u prelepe momente kada nas je milovala mekana i mirnisna posteljina, ili nas asocira na toplo ćebe koje nas čeka na kauču u zimskim noćima.

Lenor je lansiran kao deo Procter & Gamble kompanije 1963. godine i do danas svojim kupcima pruža odličnu negu tkanine i drugotrajnu svežinu. Skoro 30 godina nakon svog pojavljivanja, Lenor je stigao u Srbiju i postao omiljeni brend u domaćinstvima.

Lenor je 1998. godine postao prvi brend koji je u svoje omekšivače uveo tehnologiju parfemisanih mehurića. Ova inovacija omogućava da miris dopre u tkaninu putem malih mehurića u poslednjoj fazi pranja. Svakim pokretom tela mehurići se lome i tako oslobađaju svežinu koja dugo ostaje na odeći.

“Posvećeni smo poboljšanju života naših potrošača razvojem proizvoda visokog kvaliteta, i svesni smo da imamo veliku odgovornost u očuvanju životne sredine. Iz tog razloga konstantno istražujemo oblasti u kojima možemo da donesemo promene. Obeležavanjem ovog svečanog događaja želimo ponovo da pokrenemo prvi Lenor omekšivač na tržištu, kako bismo građanima Srbije vratili lepa sećanja i svežinu koju su osetili pre 25 godina ”, izjavio je Razvan Resmerita, Direktor komunikacija kompanije Procter & Gamble.

Lenor miris nudi trenutke intezivne svežine sa svakim dodirom tkanine, dok regenerator pomaže da vlakna postanu mekana na dodir i udobna dok ih nosite na sebi. Pored toga, ima sposobnost da smanji pojavu neravnina na tkanini, olakšava peglanje i štiti tkaninu od oštećenja.