NAJLEPŠE ŽELJE PROSLAVILE 95. ROĐENDAN

14112017-štark

14. XI 2017 | Povodom svog 95. rođendana Najlepše želje su 13. novembra otvorile vrata svoje fabrike i tako ugostile predstavnike medija, koji su obišli najsavremenija postrojenja za proizvodnju ove čokolade, koja širenjem svog portfolia, kako kažu iz te kompanije, održava poziciju prvoplasiranog domaćeg proizvoda na srpskom tržištu.

Gosti bili su u prilici da se uvere zašto se za Najlepše želje kaže da su prava čokolada: u njih se uopšte ne dodaju biljne masnoće, već se prave isključivo od čistog, visokokvalitetnog kakao butera. Prva faza u proizvodnji je njihovo pažljivo mešanje i homogenizacija, a zatim masa prolazi kroz niz teških valjka za usitnjavanje do nastanka malih čokoladnih čestica. Ova faza daje Najlepšim željama njihov specifičan ukus, miris, teksturu i finu topljivost. Sledi končiranje koje je u stvari nastavak homogenizacije čokoladne mase, svih pažljivo odabranih sastojaka Najlepših želja i njihovo oplemenjivanje na visokoj temperaturi. U tom procesu se formira čuvena aroma čokolade Najlepše želje.

“Ove godine sa ponosom obeležavmo veliki jubilej – 95 godina od nastanka prve Štarkove čokolade – iako deluje da je to mnogo, mi se osećamo kao da smo tek počeli. Naše Najlepše želje sa svojom dugom tradicijom i širokim asortimanom održavaju poziciju prvoplasiranog domaćeg proizvoda na srpskom tržištu i imaju kontinuiran trend rasta što govori o njihovoj dodatnoj vrednosti koju osećaju i potrošači, a to potvrđuju i ostvareni poslovni rezultati”, izjavila je Snežana Teodorović, marketing direktor Soko Štarka, Atlantic grupa.

U želji da ostanu verni pravim vrednostima i negovanju lepih tradicija, Najlepše želje nastavljaju sa obeležavanjem 13. novembra – Dana pažnje. Svojim proizvodima su ovaj dan barem malo ulepšale deci oboleloj od raka koja su smeštena u okviru prve u Srbiji Roditeljske kuće pri Institutu za majku i dete.

Snežana Teodorović, marketing direktor kompanije Soko Štark

Jelena Petrović, marketing menadžer za čokoladni program kompanije Soko Štark