NAGRADNA IGRA: POKRENITE RAZIGRANOST UZ OREO I XBOX

7. III 2023 | Vreme je da pokrenemo razigranost uz dugo očekivanu saradnju brendova Oreo i Xbox. Keks broj jedan na svetu* Oreo i međunarodno poznata konzola Xbox imaju misiju da okupe svoje ljubitelje kroz jedinstven spoj uživanja u ukusu omiljenog keksa i igranja popularnih igrica sa porodicom ili prijateljima.

U čast ovog partnerstva, izgled legendardnog crno-belog Oreo keksa biće izmenjen kao omaž Xbox kontroleru, u vidu specijalne serije sa šest različito utisnutih reljefa. Ova limitirana serija Oreo Xbox keksa dostupna je u dva  formata pakovanja: 66g i 176g na policama širom Srbije od januara 2023. godine, sve dok traju zalihe.

Kupovinom bilo kog pakovanja OREO keksa (uključujući i standardna pakovanja) i registrovanjem računa na sajtu www.oreo.eu, potrošači dobijaju mogućnost da osvoje neku od neverovatnih nagrada u periodu od 1. do 31. marta 2023. godine. Nagrade za potrošače u Srbiji su: VIP putovanje za dve osobe uz nezaboravno trkačko iskustvo u Barseloni, pet Tehnomanija vaučera u pojedinačnoj vrednosti od 1.200 evra i 62 Steam vaučera u pojedinačnoj vrednosti od 30 evra.

Pored toga, skeniranjem 4  OREO Xbox keksa i kreiranjem dobitne kombinacije koja se može uneti na sajt www.oreo.eu, ljubitelji mogu da otkriju ekskluzivan sadržaj na temu Oreo keksa u nekoj od tri najpopularnije Xbox igre, uključujući Oreo ‘Parade Ground’ Armour Coating u igri Halo Infinite, OREO ‘Valiant Corsair’ Sail Set u igri Sea of Thieves i Oreo Edition ‘2009. Pagani Zonda Cinque Roadster’ u igri Forza Horizon 5.

“Orei brend nastavlja da oduševljava svoje ljubitelje poznatim partnerstvima. Izuzetno nam je drago što će, zahvaljujući partnerstvu sa Xbox-om, ljubitelji oba brenda moći dodatno da uživaju i pokrenu svoju razigranost“, izjavila je Kjara Misio, direktorka marketinga za brend Oreo za Evropu. Oreo je i u prethodnim godinama u Evropi imao ograničene serije keksa, u okviru saradnje ostvarene sa megazvezdom Lady Gagom 2021. i filmom Betmen 2022. godine.

Svi zainteresovani koji žele da učestvuju u ‘OREO Xbox’ kampanji tokom marta za više informacija mogu da posete sajt www.oreo.eu ili OREO profile na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

*izvor: Izvor: Euromonitor International Limited, Izdanje o pakovanoj hrani za 2023. godinu: Keks na osnovu definicije kategorije slatkih biskvita Euromonitora, procenat učešća brenda, vrednost maloprodaje, maloprodajne cene, podaci za 2022. godinu.