MULTIACTIV NA SVETSKOJ IZLOŽBI U DUBAIJU

26.10.2021 - Multiactiv u Dubajiu copy

26. X 2021. | Multiactiv kozmetici je pripala izuzetna čast da u paviljonu Srbije, u okviru najveće svetske izložbe EXPO 2020 u Dubaiju, predstavi svoje novitete.

Najveća Svetska izložba, na kojoj su svoje izume i dela svojevremeno predstavljali Čarls Darvin, Nikola Tesla, Vinsent Van Gog, na kojoj su predstavljene Ajfelova kula i pokretne stepenice, počela je 1. oktobra u Dubaiju pod nazivom ¹EXPO 2020¹.

Svetska izložba u Dubaiju održava se pod sloganom: ‘Povezivanje umova, stvaranje budućnosti’ i trajaće do 31. marta 2022, a centralni događaji koji se odnose na predstavljanje Multiactiv kozmetike su u Nacionalnom paviljonu Srbije, površine 2.000m², koji se nalazi u tematskoj celini ‘mobilnost’ (Mobility). Srbija će tokom šest meseci izložbe pod sloganom ‘Srbija stvara ideje – inspirisani prošlošću, kreiramo budućnost’, kroz više od 150 različitih manifestacija, predstaviti različite privredne sektore. U okviru Paviljona nalazi se i maloprodajna zona gde su predstavljeni domaći proizvodi koji potvrđuju vrhunski kvalitet i poreklo iz Srbije.

“Multiactiv kozmetici, kao vodećem domaćem brendu, izvanrednog kvaliteta i duge tradicije je pripala izuzetna čast da upravo na paviljonu Srbije predstavi novitete iz svog asortimana za negu lica i tela. Ponosni smo na činjenicu da kao rezultat naše kreativnosti i razvoja možemo svetu da ponudimo autentične i efikasne proizvode”, istakli su iz kompanije i dodali: “Multiactiv je nega kojoj se veruje. Nastala je u Srbiji pre 23 godine. Bazira se na znanju, bogatom iskustvu, savremenoj tehnologiji prilikom kreiranja proizvoda idealno izbalansiranih karakteristika. Unikatne formulacije razvijamo u sopstvenoj laboratoriji. Iz naše proizvodnje potekli su proizvodi koji se prodaju u preko 150 zemalja sveta. Naše proizvode kreiraju žene koje najbolje znaju šta ženi treba. Mi verujemo u snagu aktivnih principa i sirovina koje deluju sinergijski. Ne želimo da menjamo vaš lični opis i jedinstvenu lepotu već da učinimo da vaša posebnost zablista i da se osećate lepo i dobro svakog dana”.

Osim izložbenog prostora u okviru paviljona gde svi posetioci imaju priliku da se bliže upoznaju sa proizvodima, na onlajn platformi su objedinjeni svi proizvodi koji će biti predstavljeni u Retailu. Platformi možete pristupiti na sledećem linku:  https://dubai.wmenu.com/default.aspx.

Podršku domaćim kompanijama obezbedili su Generalni sekretarijat Vlade Srbije, PKS i Razvojna agencije Srbije.