MOL SERBIA GODINU ZAPOČEO OTVARANJEM NOVE SERVISNE STANICE

2712020-MOLSS

27. I 2020. | Kompanija MOL Serbia otvorila je novu stanicu na Tošinom bunaru u Zemunskoj ulici i najavila proširenje maloprodajne mreže kao jedan od ključnih fokusa za 2020. godinu. Nova stanica kupcima će ponuditi EVO i EVO Plus goriva koja dolaze iz rafinerija MOL Grupe a koja se, prema istraživanjima zadovoljstva korisnika, percipiraju kao visoko kvalitetna. MOL goriva dokazano brinu o motorima sa unutrašnjim sagorevanjem. Zahvaljujući specijalnom tretmanu aditivima, ona uklanjaju naslage i štite motore od korozije.

“Ponosni smo što godinu započinjemo otvaranjem nove stanice koja je 66 po redu. Prisutni smo u svim većim gradovima i na svim važnim saobraćajnicama ali nam je želja da dodatno pojačamo svoje prisustvo u gradovima Srbije kako bismo bili što bliži potrošačima jer su upravo oni naš fokus. Takođe, jedan od prioriteta nam je bezbednost na putu pogotovu kada su u pitanju najmlađi i zato mi je zaista veliko zadovoljstvo što ćemo nastaviti akciju ‘Igra je za decu, dečiji život nije igra’ kao i saradnju sa Agencijom za bezbednost saobraćaja“, izjavila je Nataša Vukšić, direktor maloprodaje MOL Serbia.

Na novoj stanici u ponudi se nalazi i TNG kao i sve što je potrebno za udobno putovanje: autohemija, samouslužna perionica i slično. Potrošači će moći da naprave predah uz kafu u Fresh Corneru dok toče gorivo ili probaju hotdog koji je jedan od najprodavanijih artikala u svim zemljama u kojima ovaj koncept postoji. Fresh Corner je predstavljen 2015. godine i pruža multikulturalno iskustvo sa lokalnim pristupom koji podrazumeva uvek svežu kafu, sendviče, kolače i grickalice u toplom, prijateljskom ambijentu. Sa 10 miliona potrošača, milion transakcija dnevno i 10 kupovina u sekundi, Fresh Corner kontinuirano razvija svoju uslugu kako bi održao svoju prepoznatljivost. Otvaranjem nove stanice MOL Srbija slavi 20. Fresh Corner u mreži.

Kao i na svim ostalim MOL stanicama kupci će i na ovoj moći da koriste MOL Plus klub kartice lojalnosti. Program lojalnosti MOL Serbia podrazumeva nagrađivanje kupaca poenima pri svakoj kupovini na MOL servisnim stanicama. Poeni se mogu skupljati i zatim menjati za gorivo, proizvode ili usluge.