MOJA KRAVICA PAKETIĆI ZA SREĆAN I USPEŠAN POLAZAK U ŠKOLU

3. IX 2019 | U saradnji sa Sekretarijatom za socijalnu zaštitu grada Beograda, kompanija Imlek je povodom početka školske godine školarcima koji borave u Prihvatilištu za decu Beograda, donirala školsku opremu i Moja Kravica paketiće.

U skladu sa svojom društveno-odgovornom ulogom i tradicijom da inicira i pomaže različite aktivnosti koje će najmlađima obezbediti lepše i zdravije odrastanje, Imlek je odlučio da školarcima iz Prihvatilišta za decu u Beogradu ulepša početak nove školske godine. Pored omiljenih mlečnih proizvoda, Moja Kravica čokoladnog mleka, Moja Kravica mleka sa ukusom i Moja Kravica mleka obogaćenog D3 vitaminom, štićenike ove institucije su posebno obradovali Moja Kravica rančevi i Moja Kravica sveske, koji će im ulepšati najvažnije đačko doba. Donacija je pored Prihvatilišta u Beogradu upućena i deci iz Dečjeg sela Sremska Kamenica i Domu za decu i omladinu Duško Radović iz Niša.

“Ove godine smo odlučili da tradicionalnu akciju povodom početka školske godine sprovedemo u domovima za nezbrinutu decu širom Srbije i na taj način im obezbedimo zdraviji i lepši povratak u školske klupe, uz Moja Kravica proizvode, ali školski pribor koji zaslužuju da imaju sva deca. Ovim gestom prvacima želimo srećan i uspešan početak najlepšeg životnog doba, dok starijim školarcima želimo uspešan povratak u đačke klupe. Već je dobro poznato da posebnu pažnju posvećujemo društveno-odgovornim aktivnostima, koje se pre svega ogledaju u podršci najmlađima, njihovom pravilnom razvoju i srećnom odrastanju, a ova akcija predstavlja samo još jednu u nizu mnogobrojnih koje smo do sada realizovali i koje imamo u planu za naredni period. Ovim putem bih izrazila veliku zahvalnost Sekretarijatu za socijalnu zaštitu grada Beograda koji nam već duži niz godina pruža podršku u realizaciji različitih društveno-odgovornih aktivnosti”, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću Imleka.