Moja Kravica D3 mleko

KravicaD3

Moja Kravica je pažljivo osluškivala svoje verne potrošače i, kao uvek do sada, kreirala je proizvod baš po njihovoj želji. Moja Kravica mleko obogaćeno vitaminom D3.
Najkvalitetnije mleko sa domaćih farmi ovoga puta stiže na trpeze sa dodatkom vitamina D3, koji obezbeđuje normalno funkcionisanje ljudskog organizma i imunog sistema. Sa tradicijom dužom od 60 godina, Moja Kravica garantuje kvalitet proizvoda i ukus na koji su potrošači navikli i na kome su odrasle generacije, a koji im sada pruža neophodnu dozu vitamina D3. Ovaj vitamin se često naziva i ‘sunčev vitamin’, jer ga koža proizvodi upijajući sunčeve zrake tokom letnjih meseci. Ali kako živimo na podneblju koje skoro polovinu godine sunce ne obasjava u dovoljnoj količini, Moja Kravica se pobrinula da potrošači sebi i svojim najdražima na pravi način pruže neophodnu dozu vitamina D3.
Dobro je poznato da je mleko namirnica izuzetno bogata kalcijumom i prirodno sadrži vitamin D. Međutim, dodavanjem vitamina D3 povećava se iskorišćenje prirodnog kalcijuma iz mleka, koji je posebno koristan za decu i starije osobe. Kod dece povoljno utiče na fizički rast i jačanje kostiju, dok kod ljudi starije životne dobi kalcijum doprinosi očuvanju strukture koštane mase i sprečava osteoporozu.
Moja Kravica D3 mleko – beskompromisan kvalitet i zdravlje za vas i vaše najbliže.