MG MIVELA ZVANIČNA VODA ODBOJKAŠKOG SAVEZA SRBIJE

25122017-nova sloga

25. XII 2017 | Odbojkaški savez Srbije i kompanija Nova sloga potpisali su Ugovor o sponzorstvu, kojim prirodna mineralna voda Mg Mivela postaje Zvanična voda Saveza. Potpisivanjem ugovora daje se doprinos daljem razvoju srpske odbojke, koja osvaja značajna priznanja i beleži uspehe na svetskom i evropskom nivou. Mg Mivela će pružati podršku reprezentaciji Srbije, odbojkaškim klubovima u Srbiji i takmičenjima Super lige, tako što će obezbediti prirodnu mineralnu vodu za sve članove, koja će osim hidrataciji, doprineti stabilnom unosu potpuno rastvorljivog magnezijuma. Upravo zbog toga napravljena je posebna edicija Mg Mivela flašica, namenjena isključivo konzumaciji sportista i članova Odbojkaškog saveza Srbije.

“Ponosni smo što u pravom trenutku pružamo podršku vrhunskim sportistima i što je Mg Mivela, potpisivanjem ugovora sa Odbojkaškim savezom Srbije, postala zvanična voda srpske odbojke”, rekla je Dragana Puzović, direktorka kompanije Nova Sloga i dodala: “Izuzetno cenimo kvalitet i timski rad, što je i princip koji koristimo u našem poslovanju. Upravo smo tim principima i postigli da je danas Mg Mivela prisutna, ne samo u regionu već i na tržištu Rusije, Amerike i Australije i na taj način je postala ponos Srbije, kao što je to i srpska odbojka. Duboko verujemo da je sport značajan za jedno društvo i na ovaj način smo želeli da, kao društveno-odgovorna kompanija doprinesemo razvoju srpske odbojke i promociji pravih vrednosti”.

“Za postizanje vrhunskih rezultata je potreban istrajan rad, ali i pravilna ishrana, hidratacija i velika ulaganja. Izuzetno mi je drago što je ovaj ugovor potpisan na obostrano zadovoljstvo i raduje me što je Mg Mivela prepoznala značaj ulaganja u sport i sportiste”, izjavio je prilikom potpisivanja ugovora Zoran Gajić, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije.