MERCATOR-S SNAŽNO RAZVIJA MALOPRODAJNU MREŽU

1. IV 2022. | Nakon mesec dana renoviranja, jutros je otvorena Idea Super prodavnica u Zemunu. Moderan trgovinski objekat koji je svojim kupcima ponudio novi ambijent kupovine, pažljivo odabran asortiman domaćih proizvoda i vrhunsku uslugu.

„U poslednje dve godine otvorili smo i renovirali 44 prodavnice i ono što je još važnije u njima danas radi više od 500 naših novih koleginica i kolega. Istim tempom nastavljamo dalje i u narednih nekoliko meseci ćemo otvoriti i renovirati još 20 novih objekata, u Kraljevu, Subotici, Ubu, Novom Sadu, Smederevu, Beogradu i drugim gradovima i mestima širom Srbije. Ono što nam je cilj i sa otvaranjima i sa renoviranjima je da našim kupcima ponudimo najmoderniji ambijent kupovine, vrhunsku uslugu i najširi asortiman domaćih proizvoda”, rekla je Nataša Pavlović, direktorka marketinga kompanije Mercator-S.

Razvoj maloprodajne mreže značajan je, ne samo za trgovce i kupce, nego i za domaće proizvođače. Upravo o tome, na otvaranju IDEA Super prodavnice u Zemunu govorio je i Miloš Jelić, generalni direktor kompanije Nelt.

„Mercator je partner koji ima ekspanziju na tržištu Srbije, i mi sa njim pratimo tu ekspanziju, i želimo da dođemo do svakog kupca. Zajednički cilj nam je da dođemo do svakog potrošača i ponudimo ono što je potrošaču potrebno, a to su adekvatna cena i adekvatna usluga”, rekao je Jelić.

Kompanija Mercator-S deo je Fortenova Grupe i jedan od najvećih maloprodajnih lanaca na tržištu Srbije. U mreži, koja pokriva gotovo 80 gradova i mesta širom zemlje, kompanija ima više od 300 Idea prodavnica, 33 Roda marketa, dva moderna Mercator hipermarketa koji svakoga dana usluže i do 300.000 potrošača.