MEDVEDIĆ LINO I OVOG USKRSA DEO KARNEVALA NA TAŠMAJDANU

1142018-podravka

11. IV 2018 | Tašmajdan je i ove godine bio mesto na kome su se, u okviru Velikog uskršnjeg karnevala, okupili mnogi koji su poželeli da deo praznika provedu u krugu najbližih, ali van kuće. Karneval je privukao veliki broj roditelja koji su sa svojim mališanima učestvovali u mnogobrojnim radionicama, aktivacijama, ali i uživali u bogatom muzičkom programu.

Izabrano je najlepše jaje, proglašeno najjače, a lepe vremenske prilike su samo doprinele provodu na Tašmajdanu.

“Kao i uvek, mališani su se obradovali maskotama koje su ih dočekivale u okviru štandova na Karnevalu i sa njima se družili i fotografisali. Jedna od maskota bio je čuveni medvedić Lino, zaštitno lice Podravkinog asortimana Lino koji predstavlja riznicu dečje hrane vrhunskog kvaliteta. I ove godine Linu se nisu obradovali samo mališani, već i roditelji koji su takođe odrastali uz čuveni Čokolino, kašu od žitarica sa ukusom čokolade koja sadrži čak 7 vitamina – B1, B2, B6, C, E, niacin i folnu kiselinu, a koja se za nekoliko sekundi u kombinaciji sa 2 dl mleka pretvara u hranljiv i ukusan obrok”, navodi se u saopštenju.

“Kompanija Podravka i brend Lino su rado deo manifestacija koje dele ideju da je kvalitetno zajedničko vreme roditelja i mališana važan momenat u odrastanju. Zato smo i ove godine deo Velikog uskršnjeg karnevala. Medvedić Lino je ponovo bio domaćin na našem štandu, a uz njega su mališani uživali u ukusu Lino Lade i Lino pillowsa. Naravno, Lino pokloni su i ovog puta iznedirili osmehe mališana”, izjavila je Stana Popović, direktor marketinga u kompaniji Podravka Srbija.

Medvedić Lino je mališanima obećao da će se sa njima družiti tokom godine širom Srbije, ali da ih svakako očekuje i na idućem Uskršnjem festivalu.