MARSOV KULINARSKI IZAZOV

5. XII 2018 | Kompanija Mars, proizvođač globalno omiljenih brendova Snickers, Mars, M&M’s, Bounty, Orbit, Uncle Ben’s, Whiskas, Pedigree, okupila je 27. novembra u Beogradu predstavnike medija, blogere i influensere na zanimljivom kulinarskom događaju, izazivajući njihovu kreativnost i umešnost u pripremanju jednostavnih i balansiranih obroka upravo od proizvoda iz Marsovog portfolija.

Svojim učešćem predstavnici medija su se priključili zajednici od preko 400 miliona potrošača koje je Mars motivisao da se okupe za zajedničkom trpezom, uživajući u pripremi i degustaciji brzih kuvanih obroka.

Ovo je jedna od inicijativa koju kompanija sprovodi kroz svoje održivo poslovanje koje uključuje brigu o potrošačima, saradnicima, milionima ljudi u globalnom lancu snabdevanja, brigu o planeti i zajednicama u kojima posluje.

Pod motom: Bolja ishrana danas, zdraviji svet sutra, Mars je, među prvima, pre deceniju podigao marketing standarde na viši nivo, svestan svog uticaja širom sveta. Oni se, između ostalog, tiču nutritivnih informacija, pakovanja, načina promocije. Svojom odlučnošću da se drži pet ključnih principa – odgovornosti, uzajamnosti, slobode, kvaliteta, efikasnosti – Mars je pokazao da je više od čokolade.

5122018-mars

5122018-mars 2

5122018.mars 3