LILLY I SYOSS OBELEŽILI POČETAK ZAJEDNIČKE AKCIJE POPUSTA DONACIJOM

20.08.2019 - Lilly i Syos obeležili početak akcije donacijom

20. VIII 2019. | Kompanija Lilly Drogerie i brend Syoss pokrenuli su akciju ‘Lilly & Syoss Vas vole i misle na Vas’ u trajanju od 1. avgusta do 4. septembra. Tokom pomenute akcije svi kupci imaju priliku da kupovinom u Lilly drogerijama ostvare popust od 30% na sve Syoss proizvode.

Početak akcije svečano je obeležen u Lilly drogeriji u Ada Mallu u prisustvu brojnih zvanica. Tom prikom, prisutni su mogli da čuju korisne savete poznatog frizera Mister X-a o tome kako se pravilno neguje kosa, kao i tajne očuvane i zavodljive kose glumice Marine Ćosić.

Kao još jedan deo zajedničke akcije, kompanije Lilly Drogerie i Henkel donirale su deo pazara koji je prikupljen tog dana vrtiću ‘Bajka’ u Knjaževcu. Izdvojena novčana sredstva biće korišćena za nabavku svih neophodnih stvari za decu u narednom periodu, sa posebnim akcentom na poboljšanje higijenskih i drugih uslova za njihov boravak.

Kompanija Lilly Drogerie će u saradnji sa dugogodišnjim partnerima do kraja novembra nastaviti da organizuje slične akcije i nagrađuje potrošače, ali i da pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija.