LIDL U TOŠINOM BUNARU OD 19. SEPTEMBRA

3102018-lidl

12. IX 2019 | Prvi savremeni diskontni lanac u našoj zemlji, nastavlja širenje mreže i u drugoj polovini 2019, pa će u četvrtak, 19. septembra, u 8 časova, sa radom početi osma prodavnica u Beogradu, na adresi Tošin bunar 41, u Zemunu. Ovim otvaranjem, ukupan broj Lidl prodavnica u Srbiji popeće se na 30.

Kao i prilikom svakog otvaranja do sada, Lidl nastavlja sa tradicijom dobrog domaćina, pa je za sve potrošače pripremio slavljeničke cene u novoj prodavnici. Osim proizvoda sa akcijskim cenama, potrošače čeka i pažljivo odabran asortimana od 1.500 proizvoda koji donose najbolji odnos cene i kvaliteta.

Ove jeseni, Lidl se posebno ponosi i svežinom pijace, čiji asortiman čine odabrani domaći i svetski proizvodi. U ponudi Lidlove pijace, nalaze se voće i povrće iz celog sveta, kao i prepoznatljivi plodovi sa srpskih njiva i voćnjaka.

Kvalitet voća i povrća Lidl obezbeđuje stalnim proverama – od proizvođača, preko transporta, pa sve do polica. Na samom prodajnom mestu, tj. na Lidlovoj pijaci, kontrolu jabuka, krušaka, paprika, spanaća i ostalih proizvoda iz asortimana voća i povrća sprovode za to posebno obučeni prodavci. Ove ‘eksperte za svežinu’ možete prepoznati po zelenim majicama, a tu su da pomognu potrošačima u odabiru namirnica.

Radno vreme svih Lidl prodavnica, uključujući i novootvorenu u Tošinom bunaru, je od 8 do 22 časa, svakog dana u nedelji.