LIDL OTVARA PRVU PRODAVNICU U ZAJEČARU

2492020-lidl_291217_tw630

24. IX 2020. | Kompanija Lidl Srbija otvoriće svoju prvu prodavnicu u Zaječaru 1. oktobra u 8 sati ujutru u Čupićevoj ulici broj 10a. Prvi Lidl objekat u gradu na Timoku, još jedan je u istočnoj Srbiji koji će potrošačima ponuditi jedinstvenu kupovinu sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. U isto vreme biće otvoren i novi Lidl u Zrenjaninu, pa će ukupan broj Lidl prodavnica u Srbiji biti 43, navodi se u saopštenju kompanije.

„Prvi savremeni diskontni lanac u Srbiji na dan otvaranja nove prodavnice, svoje potrošače uvek dočeka sa slavljeničkim cenama i posebno odabranim asortimanom. Isti raspored kategorija proizvoda, prostrani parking, veliki prolazi između rafova upravo je ono što kupovinu u Lidl prodavnicama čini lakšom. Osim toga, dugog zadržavanja na kasi nema, jer čim na jednoj čeka više osoba, otvara se nova. Lidl je poznat i po svom neprehrambenom asortimanu – odeći sa Hohenstein oznakom kvaliteta i stvarima za kuću i domaćinstvo, a ova ponuda se menja svake nedelje“,  kažu u Lidlu.

Kako bi osigurala očekivani kvalitet i svežinu proizvoda, kompanija Lidl Srbija sarađuje sa domaćim dobavljačima, koji su u asortimanu trenutno zastupljeni sa više od 400 proizvoda, što kroz lokalno poznate marke, što kroz proizvode koji se prodaju pod Lidl brendovima.

„Kvalitetom proizvoda i brigom o potrebama potrošača, potrudićemo se da i građanima Zaječara Lidl postane omiljeno mesto za kupovinu. Radujemo se što postajemo deo lokalne zajednice i što smo proširili tim za više od 25 kolega koji će raditi u ovoj prodavnici“, istakla je Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija. Ona je dodala da kompanija brine o lokalnoj zajednici u kojoj posluje, pa je u skladu s tim podržala i rekonstrukciju Čupićeve ulice u kojoj se nalazi Lidl prodavnica.

Povodom otvaranja, a u znak podrške mamama i bebama, kompanija Lidl Srbija pripremila je posebno iznenađenje za bebe u Zaječaru – ‘Bebinu čarobnu kutiju’. Sve mame iz Zaječara, čije se bebe rode nedelju dana od dana otvaranja Lidla, od 1. do 7. oktobra, u porodilištu Zdravstvenog centra Zaječar, dobiće kutiju visokokvalitetnih proizvoda za negu kože Lidl brendova ‘Cien’, ‘Lupilu’ i ‘Siempre’. Lidl Srbija ovu akciju realizuje u saradnji sa kompanijom Apello, a u okviru projekta ‘Taši-taši’.

Radno vreme prodavnica u Zaječaru i Zrenjaninu biće od 08 do 22h svakog dana u nedelji.