LIDL OTVARA JOŠ DVE PRODAVNICE 14. MARTA

4. III 2019. Lidl prodavnice u Beogradu, na Labudovom brdu – na adresi Patrijarha Joanikija 11v, i u Čačku, u Beogradskoj ulici br. 1, počeće sa radom u četvrtak 14. marta, u 8 časova ujutru. Prvi savremeni diskont u Srbiji, kao i prilikom prethodnih otvaranja, nastavlja sa praksom dobrog slavljeničkog raspoloženja, pa Beograđane i Čačane očekuje pažljivo odabran asortiman proizvoda i snižene cene odabranih artikala.

„Kao što smo obećali, nastavljamo širenje mreže i u 2019. godini, a prodavnice na Labudovom brdu i u Čačku su tek prve koje otvaramo ove godine. Veoma se radujemo što smo ponovo krenuli sa talasom otvaranja i osvajanjem srca novih potrošača. Kao i svaki put do sad, potrudićemo se da ih uverimo da nudimo najbolji odnos cene i kvaliteta, kao i da im predstavimo sve prednosti jedinstvenog Lidl koncepta. Za sve one koji sa nama budu na sam dan otvaranja, 14. marta, pripremili smo slavljeničke cene“, izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija Martina Petrović.

Oni koji budu prvi posetili novootvorene prodavnice, imaće priliku da učestvovanjem u kvizu ‚Točak znanja‘ provere svoje znanje o Lidlovim proizvodima i dobiju zanimljive poklone.

Bogat asortiman od 1.500 proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, je ono što će i ovoga puta potrošače dočekati na policama. Osim jedinstvenih Lidl brendova, u ponudi će se naći i više od 350 proizvoda domaćih dobavljača. Ni ovoga puta neće izostati dodatne akcijske ponude sa izuzetno atraktivnim cenama, kao ni ponuda neprehrambenih proizvoda koja se svake nedelje menja, stoji u saopštenju kompanije.

Nakon otvaranja, Lidl prodavnice u Beogradu i Čačku nastavljaju sa radom tokom svakog dana u nedelji, od 8 do 22h. Svim potrošačima na raspolaganju je veliki parking, čije je korišćenje za potrošače besplatno.

Lidl prodavnice u Srbiji se odlikuju modernim dizajnom, većim prodajnim prostorom i prostranijim parking mestima, sve u skladu sa novim internacionalnim standardima gradnje. Te karakteristike, uz više prirodnog svetla, veću energetsku efikasnost i atraktivan izgled omogućavaju prvom savremenom diskontu u Srbiji da pruži svojim potrošačima lepše iskustvo kupovine, bude prijatno i sigurno mesto za rad zaposlenih i da odgovorno postupa prema životnoj sredini, kažu iz kompanije.