LAZAREVČANI DOBILI PRVU LIDL PRODAVNICU

2432022-lidl

24. III 2022 | Još jedna opština u Beogradu, Lazarevac, dobila je svoju prvu Lidl prodavnicu na adresi Vladike Nikolaja Velimirovića 2. Lazarevčani su jutros od 8 časova imali priliku da se uvere u najbolji odnos cene i kvaliteta ovog savremenog diskonta, koji je svojim potrošačima obezbedio dodatne akcije u danima otvaranja prodavnice.

Prve potrošače u novoj prodavnici dočekala je pažljivo odabrana ponuda sa više od 1.800 proizvoda i otvaračke cene proizvoda sa popustima i do čak 40%, među kojima su bile omiljene krofne sa punjenjem od kajsije, sveže pečene u Lidlovoj pekari. Posebnu pažnju privukao je i uskršnji asortiman Favorina slatkiša poput čokoladnih jaja i novčića koji podsećaju na detinjstvo, figurica zeca i drugih životinja, kao i marcipana i medenjaka bogate arome.

Pored redovnih akcijskih ponuda, kompanija Lidl Srbija je nedavno lansirala novu Lidl Plus aplikaciju koja svim potrošačima, omogućava da postanu deo Lidlovog programa lojalnosti i tako ostvare brojne pogodnosti kao što su to dodatne uštede uz personalizovane Kupone i Grebalice, ali i da kroz digitalni letak istražuju akcijske ponude. Da potrošači prepoznaju sve prednosti Lidl Plus aplikacije i da im je ona favorit, potvrđuje činjenica da je već duže vreme ova aplikacija na prvom mestu na rang listi Google Play-a u Srbiji*.

“Srećni smo što sada i potrošačima sa teritorije opštine Lazarevac kroz tematske i akcijske nedelje, Lidl plus aplikaciju, pažljivo odabranu ponudu naših brendova i brze kase možemo ponuditi jedinstveno iskustvo kupovine. Otvorili smo prvu novu Lidl prodavnicu u ovoj godini, a sa nestrpljenjem već  iščekujemo i sledeće otvaranje”, izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija Martina Petrović.

Kompanija Lidl Srbija, pored toga što konstantno ulaže u razvoj svoje prodajne mreže, otvaranjem Lidl prodavnice u Lazarevcu proširila je svoj tim za 25 novih kolega. Podsećanja radi, od nedavno je takođe raspisala i konkurs za čak 150 novih zaposlenih u budućem Logističkom centru u Lapovu, a od 1. marta povećala je i zarade svojim zaposlenima na svim nivoima. Zvanična potvrda o uspešnosti kompanije u segmentu zadovoljstva zaposlenih stigla je i ove godine kroz sertifikat za najbolje poslodavce na tržištu, ‘Top Employer Serbia’.

Radno vreme nove Lidl prodavnice je od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.

*na dan 24.3.2022, Google Play Store Srbija