LAZAREVAC USKORO DOBIJA SVOJU PRVU LIDL PRODAVNICU

14. III 2022 | Kompanija Lidl Srbija 24. marta otvoriće vrata svoje prve prodavnice u opštini Lazarevac, na adresi Vladike Nikolaja Velimirovića 2. Za samo 10 dana stanovnici ovog dela Šumadijske Kolubare imaće priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine u Lidlu i da uživaju u pažljivo odabranom asortimanu koji čini više od 1.800 proizvoda, poručuju iz kompanije.

Kompanija Lidl Srbija je i ovaj put za izgradnju svoje prodavnice angažovala za glavnog izvođača radova srpsku firmu i oko 20 domaćih podizvođača.

Lidl tim će se otvaranjem prodavnice u Lazarevcu proširiti za više od 25 novih zaposlenih koji trenutno prolaze kroz završnu fazu obuke za rad i koje očekuje moderno radno okruženje, petodnevna radna nedelja i plaćen svaki minut rada. Podsećanja radi, kompanija Lidl Srbija je nedavno raspisala konkurs za čak 150 novih zaposlenih u budućem Logističkom centru u Lapovu, a od 1. marta povećala je i zarade svojim zaposlenima na svim nivoima.

„Potrošači će imati priliku da u svom gradu isprobaju i novu ‚Lidl Plus‘ aplikaciju koja im pruža mogućnost da postanu deo Lidlovog programa lojalnosti i tako ostvare brojne pogodnosti kao što su to dodatne uštede, personalizovani Kuponi, ali i da kroz digitalni letak istražuju akcijske ponude“, izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.