LABELLO HYALURON LIP MOISTURE PLUS BALZAM ZA USNE

Usne su jedan od simbola ženstvenosti, a kako bi zadržale lep i mladalački izgled, važno je da vodimo brigu o njihovoj nezi i zaštiti. Punoća, mekoća i senzualnost je ono čemu težimo, ali često nas proizvodi koje koristimo razočaraju i ostavljaju onaj lepljivi, teški osećaj na usnama.

Sada, uz novi balzam za usne u svima omiljenom formatu Labello stika, možete da imate sve –  isprobajte negujući Labello Hyaluron Lip Moisture Plus i Rose koji će tvojim usnama pružiti dubinsku hidrataciju i učiniti ih osetno glatkijim.

Inovativna formula Labello Hyaluron Lip Moisture Plus bezbojnog balzama pruža usnama intenzivnu dvadesetčetvoročasovnu hidrataciju zahvaljujući hijaluronskoj kiselini koja će prodreti duboko u slojeve tvojih usana i aktivirati sopstvenu proizvodnju istog sastojka.

  •  Trenutni osećaj glatkih i mekih usana
  •  Primetno čvršće, punije i manje naborane usne
  •  Lagana formula, bez osećaja lepljivosti

Labello Hyaluron Lip Moisture Plus bezbojni balzam, 5,50ml neobavezujuća cena na polici: 415,92 din.

Ako želiš intenzivnu hidrataciju i dašak boje i volumena u isto vreme – Labello Hyaluron Lip Moisture Plus Rose je pravi izbor za tebe! Zahvaljujući mentolu povećava protok krvi u usnama, daje osećaj punoće i ističe prirodnu boju usana.

Uživajte u laganom i svežem osećaju usana izraženije boje, bez osećaja lepljivosti uz Labello Hyaluron Lip Moisture Plus Rose, ne samo da štiti spolja već i neguje i hidrira iznutra.

  • Ultrahidrantna formula s hijaluronom za intenzivnu hidraciju
  •  Trenutni osećaj glatkih i mekih usana
  •  Primetno čvršće, punije i manje naborane usne

Labello se brine za tvoje usne, ali i za okolinu. Upravo zato, vodi računa o veganskoj formuli, bez mineralnih ulja i s 99 % sastojaka prirodnog porekla. Unutar formule hijaluronska kiselina je mešana s raznim hranljivim prirodnim uljima poput bademovog ulja i etarski dobijenog shea putera, a po prvi put Labello dolazi u spoljnoj ambalaži od recikliranog papira, bez plastike!

Dostupno od aprila 2023.

Za više informacija o NIVEA proizvodima posetite:

https://www.nivea.hr/proizvodi/labello-balzam-za-usne-hyaluron-lip-moisture-plus-bezbojni-40059009945090145.html

https://www.nivea.hr/proizvodi/labello-hyaluron-lip-moisture-plus-rose-90058003651900145.html

Pratite vesti o NIVEA proizvodima prijavom na ekskluzivni myNIVEA sadržaj:  https://bit.ly/3gqBZ2X

Pratite nas i na Facebooku NIVEA Hrvatska.

IG NIVEA global https://www.instagram.com/nivea/?hl=hr