KRAJ DRUGE FAZE RADOVA NA LETO 2023: STOP SHOP SREMSKA MITROVICA SPREMA OBOGAĆENU PONUDU SADRŽAJA

7. III 2023 | Zbog velike potražnje kupaca i zakupaca, Stop Shop ritejl park u Sremskoj Mitrovici trenutno se širi. Radovi napreduju i sa novih 2.300m2 koji će biti izgrađeni u drugoj fazi, ukupna prodajna površina će dostići 9.300m2. Zvanično otvaranje planira se tokom leta, kada će građani moći da uživaju u brojnim dodatnim zanimljivim sadržajima.

Novoizgrađeni kapaciteti će, kao i postojeći, biti 100% pod zakupom. Već su potpisani ugovori sa četiri nova zakupca – JYSK, Pepco, Kengur i Tehnomedia. Očekuje se da će druga faza izgradnje biti završena i otvorena krajem avgusta 2023. godine, uz proslavu u vidu besplatnog koncerta i drugih propratnih sadržaja za građane Sremske Mitrovice i okoline.

Proširenjem prodajnog prostora, Stop Shop Sremska Mitrovica jača svoju poziciju najvećeg objekta ove vrste u gradu i okolini, kao i jedne od omiljenih destinacija za celu porodicu.

„Od dolaska u Srbiju 2015. godine, značajno smo proširili mrežu Stop Shop ritejl parkova u zemlji i povećali kapacitet postojećih, budući da se pokazalo da kupci uživaju u ovakvom konceptu. Njih privlače popularni i pouzdani brendovi koji nude raznovrsnu robu i usluge, dobra povezanost u saobraćaju, dovoljno parking mesta i destinacija koja će im ponuditi mnogo više od kupovine. Imajući u vidu da Stop Shop zauzima upravo takvo mesto u životu građana Sremske Mitrovice, rešili smo da unapredimo našu uslugu i ponudimo im dodatni sadržaj kroz proširenje poslovnog prostora i raznolikost zakupaca. U znak zahvalnosti na ukazanom poverenju, u danima otvaranja planiranog za leto, želimo da im priredimo brojne zabavne sadržaje“, izjavila je Maja Marić, menadžerka operacija i liderka beogradske kancelarije u okviru CPI Property Grupe.

Stop Shop Sremska Mitrovica otvoren je pre gotovo četiri godine kao deseti ritejl park ovog brenda u Srbiji. U međuvremenu, njihov portfolio u našoj zemlji proširen je na 14 ritejl parkova sa više od 126.000 m2 potpuno iznajmljenog prodajnog prostora.