KOPAONIK DOBIO BALANS+ SAMOUSLUŽNU STANICU ZA BICIKLE

foto: Ivan Miladinović

19. VIII 2019 | Kompanija Imlek nastavlila je na Kopaoniku veliku društveno-odgovornu akciju postavljanja samouslužnih Balans+ stanica za bicikle. Kopaonik postaje sve atraktivnija destinacija, ne samo za skijaše, već i za ljubitelje drugih sportova i avanturističkih tura, koje su aktuelne tokom čitave godine. Zbog toga veliki broj turista koji posećuje najpopularniju srpsku planinu, sada ima priliku da u središtu zbivanja, u apartmanskom naselju Kraljevi konaci, proveri ispravnost svog bicikla, otkloni eventualne kvarove i napumpa gume.

U skladu sa vrednostima koje brend Balans+ neguje, ova akcija ima za cilj da podstakne posetioce i stanovnike Kopaonika  na bavljenje fizičkom aktivnošću, praćenu izbalansiranom i raznovrsnom ishranom.

U skladu sa aktuelnom društveno odgovornom akcijom, kompanija Imlek je podržala i šesti po redu tradicionalni maraton Tri strane Kopaonika, koji ima za cilj da ohrabri sve ljubitelje biciklizma da se oprobaju u ovoj jedinstvenoj avanturi na Kopaoniku. Ovaj biciklistički maraton je i ove godine okupio veliki broj rekreativaca i ljubitelja biciklizma i boravka u prirodi, koji su uživali prolazeći kroz guste četinarske šume i šumske livade.

“Veliko nam je zadovoljstvo što smo u okviru ove društveno-odgovorne akcije stigli i do Kopaonika, na kojem smo postavili Balans+ samouslužnu biciklističku stanicu u pravom trenutku, neposredno pred održavanje tradicionalnog biciklističkog maratona Tri strane Kopaonika. Verujemo da smo na ovaj način izašli u susret velikom broju ljubitelja biciklizma koje je ovaj maraton okupio, kao i da ćemo dodatno podstaći posetioce Kopaonika na bavljenje fizičkom aktivnošću. Brz tempo života i stres loše utiču na kvalitet zdravlja i narušavaju balans koji je značajan za uspostavljanje ravnoteže u ishrani i životu, pa je zato Balans+ jogurt savršen izbor”, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.