KONKURS ZA STUDENTE U KOMPANIJI DELHAIZE SERBIA

1292017-delhaize

12. IX 2017 | Studenti master i osnovnih studija sa dva preostala ispita koji žele da karijeru započnu u multinacionalnoj kompaniji ovog septembra mogu se prijaviti na talent program Find Your Place @Delhaize. Konkurs je otvoren do 30. septembra, a kroz proces selekcije biće izabrano 20 polaznika programa od kojih će najbolji imati priliku da karijeru započnu u kompaniji Delhaize Serbia, koja je deo svetske kompanije Ahold Delhaize.

Tokom šest meseci kandidati će se usavršavati po sektorima kompanije u skladu sa svojim fakultetskim usmerenjima, a podršku u tome će im pružiti tim za edukaciju i razvoj zaposlenih kompanije Delhaize Serbia. Kako su svoja teorijska znanja i obuku koju su prošli primenili u praksi oceniće i sami lideri kompanije.

Takođe, neophodno je da kandidati dobro poznaju engleski jezik, imaju razvijene komunikacione veštine, sposobnost rešavanja problema, kao i spremnost za timski rad.

“Kompanija Delhaize Serbia uvek nastoji da pruži priliku mladima, podstakne njihove talente i i profesionalnu afirmaciju. Naši zaposleni su naš najvredniji resurs, a program Find Your Place @Delhaize je samo jedan od tri programa za mlade talente kojima otvaramo vrata naše kompanije za najbolje studente”, izjavio je Nikola Papak, menadžer za korporativne komunikacije u kompaniji Delhaize Serbia.

Svi zainteresovani kandidati mogu se prijaviti do 30. septembra preko sajta kompanije ili na link: http://posao.delhaize.rs/. Oblasti u kojima će polaznici programa imati priliku da se usavršavaju su: category menadžment, internet prodaja, razvoj poslovanja, ljudski resursi, marketing, lanac snabdevanja – logistika, sektor kvaliteta i IT sektor.