KONKURS ZA MALA I SREDNJA PREDUZEĆA AGENCIJE NEW MEDIA TEAM

27. IV 2020 | Sa željom da u ovim izazovnim vremenima pomogne malim i srednjim preduzećima da se izbore za svoju poziciju i unaprede poslovanje, agencija za integrisane komunikacije New Media Team organizuje kreativni konkurs u okviru kojeg će besplatno osmisliti celokupnu vizuelnu prezentaciju za odabrani brend. Ovaj paket obuhvata kreiranje logotipa, određivanje fontova, definisanje boja, osmišljavanje grafičkih elemenata, odnosno izradu celokupnog brand booka koji predstavlja uputstvo za korišćenje navedenih elemenata.

Konkurs se organizuje od 24. aprila do 5. maja 2020. godine. Prijavljivanje je moguće preko mejla office@newmediateam.rs na koji je potrebno dostaviti kratko predstavljanje poslovanja (do 1.000 karaktera). Tim Agencije odabraće pobednika, dok će o rezultatima konkursa mejlom biti obavešteni svi prijavljeni, do 11. maja 2020. godine.

“U vreme intenzivne komunikacije i konkurencije koja je nikad brojnija, mali i srednji privrednici vrlo često nemaju priliku da dobiju drugu šansu. Na tržištu je potrebno svega nekoliko sekundi za kreiranje utiska, a naklonost jednom u odnosu na drugi brend vrlo često odlučuje upravo atraktivan vizuelni identitet. U pogledu potrošača, uglavnom podsvesno, provlači se ideja da brend koji je spreman da uloži veliki trud i resurse u kreiranje svog identiteta, isto čini i u pogledu kreiranja samog proizvoda”, Istakla je Marija Joksović, art direktor u New Media Team agenciji.

Ukoliko je i vašem poslovanju potrebna kvalitetna vizuelna prezentacija, prijavite se na konkurs do 5. maja i radite sa timom vodećih stručnjaka u oblasti dizajna i izrade kreativnih rešenja.

Najprostije rečeno, vizuelni identitet čine svi elementi vidljivi okom koji predstavljaju određeni brend ili kompaniju. U vreme prelaska poslovanja iz tradicionalnih kanala u on-line, gde se trenutno odvija najveći obim trgovine, upravo je ključna vizuelna prezentacija i najčešće od nje zavisi da li ćete sklopiti određeni posao tj. prodati proizvod.