KOMPANIJA EKO SERBIA PODRŽALA HUMANITARNU AKCIJU

2412020-ngCarolijaEko

24. I 2020. | U želji da deci bez roditeljskog staranja i sa smetnjama u razvoju, pruže osmeh na dar, kompanija Eko Serbia, zajedno sa svojim zaposlenima, podržala je već devetu godinu za redom organizaciju ‘maliVeliki ljudi’ i njihov novogodišnji karavan ’Sanke deda Mraza’.

Kompanija Eko Serbia tradicionalno učestvuje u humanitarnim akcijama, te je tako i ove godine  donirala gorivo ovoj prazničnoj manifestaciji u pokretu, a pomoć je dobilo još i 7 institucija kako bi bile u mogućnosti da obavljaju svoje aktivnosti tokom 2020. godine. ‘Sanke deda Mraza’ su pratili i zaposleni kompanije Eko Serbia, zajedno sa članovima organizacije, kako bi se družili sa mališanima i pomagali deda Mrazu u njegovoj misiji, i na ovaj način doprineli stvaranju novogodišnje čarolije. Oni su posetili domove za decu u sledećim mestima: Negotinu, Šapcu, Užicu, Aleksincu, Kulini, Nišu, Dom Svete Petke u selu Izvor, kod Paraćina, Dom u selu Stamnica, kod Petrovca na Mlavi, zatim dečije domove u Sremčici, Veterniku, Subotici, Beloj Crkvi i Kragujevcu i proveli vreme u druženju sa štićenicima.

Kao društveno odgovorna kompanija, zajedno sa svojim zaposlenima, Eko Serbia nastavlja da širi svest o važnosti društveno odgovornog poslovanja i tako inspiriše i druge organizacije da se uključe u humanitarne aktivnosti u svom okruženju, a posebno u vreme praznika i darivanja kada svako dete zaslužuje da oseti radost i uživa u prazničnoj atmosferi.