KOMPANIJA DIS DOBITNIK PLAKETE ZA ZAHVALNOST PRIVREDI

07. V 2018. | Vlada Republike Srbije i Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) su u ponedeljak, 2.7.2018. godine, u saradnji sa Savezom za fer konkurenciju u Skupštini grada Beograda, organizovale konferenciju na kojoj su predstavljeni polugodišnji rezultati primene Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije.

U svečanom delu događaja su uručena priznanja najaktivnijim lokalnim zajednicama u takmičenju opština i gradova i dodeljene plakate zahvalnosti privredi za podršku nagradnoj igri ‘Uzmi račun i pobedi’ i za doprinos borbi protiv sive ekonomije.

Kompanija Dis je jedan od dobitnika plakete za zahvalnost privredi, a plaketu je u ime kompanije primila Marija Gardžić, koja je ujedno i predsednik Nadzornog odbora NALED-a. Zahvalnost privredi koja podržava ‘Godinu borbe protiv sive ekonomije’ i nagradnu igru, uručili su Ministri Vlade Srbije.

Na konferenciji su govorili resorni ministri i članovi Koordinacionog tela Vlade Srbije za suzbijanje sive ekonomije – Branislav Nedimović, Zoran Đorđević i Branko Ružić, direktor Poreske uprave Dragana Marković, član Saveza za fer konkurenciju Jelena Ristić i izvršni direktor NALED-a Violeta Jovanović.