KITKAT BREND SADA I U KATEGORIJI PAHULJICA ZA DORUČAK

Nestlé predstavlja ljubiteljima pahuljica za doručak nov proizvod – KitKat Pahuljice sa ukusom čokolade i vafla, pravi užitak za energična jutra.Nove i neverovatno hrskave KitKat pahuljice sa ukusom čokolade i vafla, predstavljaju reinterpretaciju KitKat čokoladice.

Kao deo KitKat tima, verujemo da su pauze sastavni deo dobrog načina života. Užurbana jutra su veoma haotična i ponekad poželimo da zaustavimo sat. Zbog toga KitKat preuzima vaša jutra lansiranjem proizvoda KitKat Pahuljice. Kada jutra traže pauzu KitKat pruža kombinaciju mlečne čokolade i ukusa vafla i  hrskavih žitarica sa celim zrnom, za doručak. Ovaj jedinstven trenutak nazivamo ‘Ukusna pauza za doručak’ čime želimo da naglasimo da pauza u toku jutra pruža pozitivnu perspektivu i energiju za ceo dan, uz osmeh.

Na godišnjem nivou, 3/4  ispitanika u Srbiji konzumira pahuljice za doručak, a od toga je  2/3 onih koji ih konzumiraju na mesečnom nivou. Takođe, 2 od 5 potrošača konzumiraju tu kategoriju jednom nedeljno. (Ipsos istraživanje, Maj’2023).

Velika većina potrošača ima doručak kao redovan obrok tokom jutra, koji se uglavnom konzumira veoma brzo. KitKat pahuljice nude ukusan i nutritivan doručak kojim doprinosimo unosu celog zrna, vitamina i minerala još sa prvim obrokom u toku dana – doručkom. Kakao koji se koristi dolazi iz održivih izvora što je dugoročna strategija i fokus kompanije Nestlé. Više na: Različite nijanse kakaa | Naše priče | Nestlé Srbija (nestle.rs)

Nestlé Cocoa Plan i Rainforest Alliance žigovi utisnuti na našim pakovanjima označavaju veliku podršku koju pružamo kakao farmama koje su ugrožene klimatskim promenama i siromaštvom i velikom stopom nepismenosti stanovništva. Pružajući bolju edukaciju i treninge farmerima, kao i obezbeđivanjem adekvatnih i modernih resursa za rad, štitimo useve i borimo se protiv dečijeg rada. Gradimo i obnavljamo škole, poboljšavamo i položaj žena u društvenim zajednicama kakao farmi.  

KitKat Pahuljice pozivaju potrošače da pronađu proizvod u radnji i naprave pauzu za doručak.

Napravi pauzu, uzmi KitKat Pahuljice za doručak.