King sladoled u čaši

Omiljena poslastica svih ljubitelja dugoočekivane letnje sezone je sladoled, a Frikom je pripremio fantastičnu inovaciju – King sladoled u čaši za višestruko uživanje u slojevima ukusa! Naime, premijum sladoled je sada dostupan u potpuno novom formatu i omiljenim ukusima – King Supreme, King Majestic i King Obsession.
King in Layers savršeno opisuje zvanični slogan ‘Escape the ordinary’ – svaki sloj donosi novi ukus, autentičnu teksturu i jedinstveni doživljaj, čineći konzumiranje ovog sladoleda potpuno novim iskustvom. Od vrha do dna King čaše čeka vas više različitih ukusa, komadića, tekstura i preliva, koji će vas potpuno iznenaditi. King neprestano teži da svojim obožavaocima pruži jedinstveno multisenzorno iskustvo u svakom zalogaju, a sa ovim novim formatom tu harmoniju ukusa podiže na još uzvišeniji nivo.
King Supreme donosi slojeve neodoljive slane karamele i sofisticiran balans slatkih i slanih ukusa. Slojevi koji vas čekaju u ovoj premijum čaši sladoleda su slana karamela, hrskavi komadići keksa i makadamija oraha, dodatno obogaćeni prelivom od slane karamele.
Ljubitelji osvežavajućih i voćnih sladoleda će se zaljubiti u King Majestic koji donosi novu dimenziju hladnog i baršunastog čizkejka u čaši sa slojevima borovnice, bele čokolade i hrskavog keksa.
Obožavaoci čokoladne rapsodije, spremite se za novu verziju omiljenog slatkiša sada u slojevima King Obsession čaše sa ukusima kremaste čokolade i bele čokolade, obogaćenih čokoladnim prelivom, hrskavim komadićima brownie kolača i žitarica.