KEPROM U PANČEVU POSTAVIO KLUPU ZA DOJENJE

02. VII 2018. | Kompanija Keprom je danas još jednom na delu pokazala opredeljenost ka društveno odgovornom poslovanju. U Narodnoj bašti u Pančevu postavljena je MAM klupa za dojenje,a službi hitne pomoći uručena donacija – fiksator za bezbedan prevoz dece.

Projekat ‘MAMino mesto za dojenje’, koji su zajednički realizovali kompanija Keprom i Škola roditeljstva Nada Lazić ima za cilj podršku dojenju kao najboljem i najzdravijem načinu ishrane beba, kao i podizanje svesti o dojenju na javnom mestu. MAM klupa za dojenje u Pančevu je sedma po redu, a do kraja leta biće postavljene još tri, po jedna u Beogradu, Čačku i Kragujevcu.

Cilj projekta ‘Bezbednost nikada nije na odmoru’ je da edukuje roditelje o važnosti sigurne vožnje i upotrebi auto-sedišta kako bi se zaštitili najmlađi putnici u saobraćaju. Kompanija Keprom je do sada nabavila ukupno 19 fiksatora koji će biti donirani službama hitne pomoći u našoj zemlji. Danas je fiksator za bezbedan prevoz dece u kolima hitne pomoći Hitnoj službi u Pančevu uručio promoter kampanje ‘Bezbednost nikada nije na odmoru’ naš proslavljeni automobilista Dušan Borković.