KAKO ĆETE NAJBEZBEDNIJE U VRNJAČKU BANJU NA HEINEKEN LOVEFEST?

26. VII 2019 | Za posetioce Heineken Lovefesta, kompanija Heineken Srbija je i ove godine, u okviru tradicionalne akcije ‘Društvo, ko vozi kući?’, organizovala bezbedan i besplatan autobuski prevoz za odlazak i povratak sa popularnog festivala u Vrnjačkoj Banji.

Da bi bez brige o prevozu mogli odgovorno da uživaju u dobrom pivu i muzici, svi zainteresovani posetioci festivala mogu da obezbede besplatnu vožnju iz Beograda do Vrnjačke Banje i povratak kući, putem mejla prevozlovefest@gmail.com. U mejlu je potrebno navesti svoje podatke, imena putnika s kojima idete na Lovefest, kao i informaciju kog dana idete na festival, tj. da li vam je potreban prevoz u jednom pravcu ili oba. Budite brzi, jer broj mesta je ograničen!

Polasci iz Beograda planirani su sa parkinga ispred Štark arene, u Bulevaru Zorana Đinđića, u četvrtak, petak i subotu (1, 2. i 3. avgusta) u 18h. Povratak sa Lovefesta rezervisan je za nedelju ujutro, 4. avgusta, u 10h, sa kružnog toka u centru Vrnjačke Banje.

Akcija se sprovodi u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja, Heineken Lovefestom i prevoznikom Car:go. Osim besplatnog prevoza, kompanija Heineken Srbija pripremila je za festivalsku publiku različite zabavne i edukativne aktivnosti na Enjoy responsibly zoni u okviru festivala.